Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Yeah

No to teda ... a ten chat mě štve ! :)
  • Zas to tu nějak umírá :o(
  • Keepy..

Sem ti napsala z toho mýho druhýho e-mailu, jo?
  • Suuusiii

Jasný napiš mi znova :))) A lidi, vy pište sem !!! :)
  • Bych ti odepsala dřív, ale musela jsem se jít osprchovat. No mě asi klepne!!! Jaktože ti to nepřišlo??? Víš co... já ti raději budu psát svým druhým mejlem kaaachtik@seznam.cz. Snad to k něčemu bude.
  • hm

No nic tak to zkus poslat znova ja jdu spaaat paaa
  • Nooou

Neee nepřišeeeeeel ! Cos psala ???
  • 18.místo

Taky dobrý. Hlavně, ať Will nespadne o nějakou tu příčku dolůůůů!!!
  • whoa

Aaa jsem přišla trošku opožděně :) Nějak jsem se vrhla do toho překládání a už jsem zvládla i nějaký interview :)
  • A ty se divíš??? Když tu nepíšeš ty nebo já, tak pak nikdo :o))) Tak nahoď nějaký téma... :o)
  • Heeey

Hey nějak to tu umírá neee :)
  • Komu jsi psala ? :) Hey neceš teď přijít na chat ???
  • Sem taky nedávno psala jednomu mýmu idolovi, ale mejlem. Byla jsem úplně naměkko, když mi odepsal. On to je ale Čech a navíc není tak populární jako Will, páááč to není zpěvák, herec ani nic podobnýho :o)))
  • Hih :)

Jo a řekne se to "Will, you're my favourite singer, I love you" :))) Ty mu chceš psát nebo cooo ? :) A kaaam, máš jeho adresu ? :)
  • megaupload

Etě to jde přes megaupload ale tam trvá to stahování hodiny :( Hey počkej až uděláme ty stránky, my to nějak vyřešíme :) jo a budou na will-young.wz.cz btw přes mail to nejde, sem to zkoušela ale je to moc veliký :(
  • Manduš...

Toš já přesně nevím, jaký videa z klubu ti nešly stáhnout, ale to video z World Idolu ( jak zpíval Light My Fire ) jsem nahrála znovu a už to fakčí :o))) Ale klip k Leave Right Now nemám, takže to už se budeš muset domluvit s Keepy.
  • Achoooj

Ahoj Keppy: A jak se jinag da poslat videa...? e-mailem asi nejdou co..? A treba jinným programem nebo ja newim...Newite nekdo jak se rika anglicky :// Wille, si muj nejmilejsi zpevak...Miluju te...?
  • 18.místo

Konečně!!! A já idu spať!!! :o)))
  • 18 !!!

No paráda, pomalu ale jistě :) Ten zážitek mi někdy povyprávíš :) paaaa WILL YOUNG THE ONE AND ONLY !!!!! :) Love hiiiiiiiiiiiiiim :)
  • Nápodobně... :o)))

Já toho mám taky pro dnešek dost. To stěhování nábytku dalo všem od nás zabrat... navíc jsem zažila hrůzostrašný zážitek s motorkou... prostě toho bylo moc. Jen doufám, že nám Will poskočí o nějakou tu příčku dopředu :o)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší