Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ehm...

Ne to neurazila;D Vzdyt sem se omluvila! Já jenom nesnášim když se za mě nekdo vydává, ale pak jsem si uvědomila, ze ten "m " mohl bejt kdokoli...a nemusel se vydávat za mě, už chápeš?Ty jooošišimarjááá;DDD ???
  • Jošišimarjááá! Snad ses neurazila, Manduš! Jestli jo, tak to se omlouvám já. ( kdyby tady byly smajlíci, tak teď tady dám takový ten žlutý ksichtíček s růžovými tvářemi, u kterého je napsáno EMBARASSED )
  • No tak teda plomin;D
  • Manduš...

... ale prosím tě! To, že se někdo podepsal jako M přece neznamená, že se chce vydávat za tebe! Copak se nemůžu bavit s nikým jiným, než s tebou? :o)
  • fórum :o(

No... tak jsem tak nějak dojela na konečnou. Uvědomila jsem si, že stačí měsíc prázdnin a já zapomenu ze svých základů angličtiny úúúplně všechno. Včera jsem se registrovala na fóru na stránce www.williamyoung.biz a skončilo to neúnosně! Nerozumím ani jedné pošahané větě! Jak se potom můžu do chodu toho fóra zapojovat, když neumím bez česko-anglického slovníku ani kváknout? Hmm... asi mě čeká moc móóóc hodin strávených nad učebnicí :o(((
  • Já to nechápu!

Hele tak za prve! To nějaký podepisováni " M " to jsem suuusiii nepsala ja! Já jsem jenom napsala...ze te mám jako kámošku ráda pak to byl někdo jinej;o už podle toho, ze napsal " M " je videt ze moje jméno neumí...tak se ty chytráku jdi vycpat...mám takovejpocit ze to Omar fakt nebyl;D buď to ten Michal nebo martin bo jak se jmenoval:p A jestli ne on tak nefim:(
  • 34. místo stááále

Tak prodnešek Willík zůstal na 34. pozici. Snad zítra bude nějaký viditelnější výsledek :o)))
  • filmeček

Poslyšte, nevíte někdo, jestli u nás budou dávat ( nebo už dávali ) ten film s Willem Mrs Henderson Presents? Myslím jako v kině. Jestli jo a já si to nechala ujít, tak se du věšet!!! Hmm... no já to říkala, že pod těma kytičkama vážně skončím :o)))
  • heh...

... jestli se ti to nelíbí, Svojdo, tak to nečti :o)
  • Lidi...

...proč píšete ty zprávičky táááák dlouhý? Kdo to má číst??? :o)
  • tak to se máš, já si ho asi nechám od někud zkopnout, asi od kamarádky, no uvidím .
  • Já taky doufám...

... že se na ten Willův koncert jednou dostanu! A na to DVD se straááášně moc těším! Jenom by mě zajímalo, jestli mi to DVDčko ta holka pošle. Neřekla bych totiž, že je na ni spoleh :o(. No... když tak Willa přece budu mít naživo!!!
  • Ty budeš mít to DVDčko od Willa??? Pak mi napíšeš, ajké to bylo? JU???
  • to si taky myslím, že pod kytičkama nezkončíš a moc ti přeju ať na ten koncert se dostaneš.
  • he

A jóóó! S tebou se taky dobře tlachá. Škoda, že na sebe nemáme štěstí na chatu :o( Jó a pod těma kytičkama... he... nevím nevím. Občas mám pocit, že do toho nemám daleko ;o)
  • Ahoj!

Susiii stebou se good kecá...je s tebou sranda...mám tě jako kámošku moc ráda...a fakt doufam, ze pod kytičkama...neslítneš;D
  • hmm...

... to je sice hezký, Manduš, ale já kvůli tý noze jedu tak akorát do prdele! Jen tiše doufám, že mi to vyjde příští rok. Mám totiž takovou hnusnou předtuchu, že letos to byla noha a příští rok skončím pod kytičkama :o)))
  • Závidět asi bude každý, to je jasné, a je to normální, neboj na nás se taky během času dostane, no snad,. Já jesti budu mít tu možnost, tak pojedu do Anglie a tam možná,
  • Ahoj

Závidím
  • Ahoj

Ti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit