-
Snatch&Blink
To jakože jsou fakt z Anglie nebo si jenom někdo udělal druhé Vánoce? No já nevím. Co byste řekli vy? -
Will Young
Hello everybody! We're from UK and we love Will! He's so gorgeous and wonderful! We're on walking holiday in Prague. It's beautiful city but London is nicer. Cheers!!! -
To já byla na Válce světů
Já jsem zase teď nedávno byla na Válce světů. Fakt skvělej film! -
Dneska jsem zažila nejhorší noc ve svém životě! Vůbec jsem nemohla usnout kvůli své pitomé noze, kterou jsem si včera nějakým záhadným způsobem zdrbala! Za nějakou půl hodinu jdu k doktorovi a jestli mi na to dá pouhou mast a řekne s úsměvem na tváři, že mám tu nohu držet v luftě a že to bude za několik dní v pohodě, asi ho zažaluju!
-
AHOJ SVOJDO JAKEJ BYL SIN CITY?
-
57.místo!!!
Dneska to je jenom o jednu příčku, ale rozdíly jsou stále těsnější. Ještě 21.7. měl Will na kontě ,,pouhých" 1245 návštěv a včera tomu bylo už 1290. Uvidíme, jak to půjde dneska. -
58.místo!!!!
Konečně nějaká změna k lepšímu!!! Já se ani nedivím, když tady lozím 50x denně :O))) -
Můžu se potrhat smíchy!!!
Zdá se, že jsme proti příspěvkům těchto jedinců očkovaní. Já je totiž přehlížím a už o ně raději ani nezavadím pohledem. -
TOMAŠ
Tak koukám, že se tu opět někdo snaží rozvířit nějakou hádku, ale nevím, nevím, zda-li jeho záměr vyjde :o) -
chce to Mandušku
Asi by to chtělo další hádku s Omarem nebo například příspěvky Mandušky. Ta je ale nejspíš na dovči, protože se neobjevila v klubu už 6 dní. Uvídíme, jestli bude mít radost z Willova postupu o přibližně 30 míst ( vždyť byl na nějakém 97. místě a teď je na 64. )! I to je úspěch!!! -
No...
... vážně se zdá, že je ta vysněná TOP 10 o jedno místo dál. Ale to není zase tak strašné. Chce to tady chodit častěji. Ale zase je blbý celý den ( když je tak krásně ) prosedět u počítače. Já to řeším tak, že si beru notebook k bazénu a vždycky po čtvrt hodině se kouknu, co je nového. -
to Ma\'ta...
Jééé, ty se máš, žes to sledovala přímo tam...Jak já ti závidím :o) -
Co???
TAkže cesta do TOP 10 se nám trošku komplikuje...Ale nevadí, to se zvládne! Ať žije Will :o) -
To si piš!!!
Jasně, že je Will úžasnej! Nádherně zpívá, skvěle vypadá a navíc je to hrozně sympatickej člověk ( to musí dojít každýmu ). -
Will
Ahoj, náhodou jsem tady narazila na Willův profil a musim říct, že jsem mile překvapená, kolik je tu příspěvků a kolik lidí tady má Willa rádo. Já jsem PopIdol I sledovala v Anglii a celou dobu jsem Willovi fandila. Je to úžasnej kluk! Btw, ty dohady o tom, jestli je nebo není gay... Je. Krátce po skončení soutěže svolal tiskovku, kde to oznámil. Bylo mu líto fanynek, nechtěl, aby se trápily... Je to prostě formát! ;o) -
64.místo
No... moje domněnka, že to tady upadá, nebyla zase tolik falešná. Will spadl o jednu příčku dolů :-(((. Zrovna před chvílí jsem dorazila domů a čekalo mě takové nepříjemné překvapení!!! -
interview
Právě poslouchám rozhovor s Willem, který jsem si stáhla z jedný jeho stránky a můžu se potrhat smíchy. Sice tomu ( s prominutím ) hovno rozumím, ale i tak dokážu pochytit pár ,,vtipných" větiček. -
MIRDAS JE DEBILNI SRAČ
-
Sin City...
...Já zas frčím večer na předpremiéru Sin City...Už se moc těším :o))) -
z Leave Right Now
Já užívám prázdnin naplno ( zatím ). Ale stejně se za chvíli budu zase těšit do školy. Zrovna dneska jdu ke kámošce na oslavu jejích narozenin, takže tam to určitě rozjedem. No jo... dneska bude super den. Cítím to v kostech.