-
tak nechoď
Komu by se taky chtělo do práce, co? To já taky budu muset zítra vyrazit brzo do ulic, protože mám práci u tety na place. Ta moje práce mě ale baví, protože focení mám ráda. Tak zatím, lidi!!! -
Lidíííí...
...mě se zítra nechce do práce :o/ -
pozdní večeře
To já večeřím teprve teď. Loupáky plněné oříškama. To miluju! Na večeři jsem předtím vůbec neměla čas, protože jsem fotila pro tetu katalog. Tak zatím. -
Michale...
...sice nesnídám, ale za to právě večeřím opékaný toastový chléb s rajčetem a kuřecí šunkou...Mňam :o) Copak je asi nejoblíbenější willovo jídlo...:o))) -
OMARe...
...neboj, Mirďas měl spíš na mysli Willa :o))) -
Mirďas
Tak to přeju hodně štěstí...A pokud by to nevyšlo, tak mi dej vedět a zkusím tam klepnout já :o))) -
Michale...
V Jižních Čechách je ale krásně. Vždyť na jihu je vždycky hezky! Tak si říkám, že bych se místo té Anglie přestěhovala někam do Itálie nebo tak. Ale bohužel to s mojí znalostí italštiny vypadá bledě, takže se asi přecejen usídlím někde v Anglii nebo ve Španělsku. -
suuusiii,
já jsem z jižních Čech, tak to nemám daleko, ale nikdy jsem v Katovicích nebyl. Tady je takových klidných míst spousta. Holt jsme nejméně osídlený kraj v republice :)) -
Svojdo,
tak, já si ráno dal kafe 3 v 1 a rohlík a buchtu. Stával jsem už v sedm, i když jsem šel do práce až na 9,30. Vzbudil mě hlučný provoz, protože jsem si nechal otevřené okno. -
KDO SE NA ME CHYSTA
-
PopIdol
No jo....chuděra ještě neví, že se na něj chystám:) Ten bude čubrnět, až mu zaklepu u vrat. Jinak všem, co nemaj jeho cedla: Neblbněte děcka a valte do obchodu! -
OMARe...
...já opět nesnídal. Teda kromě asi 2 kousků cukroví ze svatby :o) -
Leží asi 5 km od Strakonic v Jižních Čechách. Je to taková větší vesnice. Kousek je zřícenina Rabí ( tam jsem byla ) nebo vodní zámek Blatná. Je tam hezky.
-
SUUUUSI
KDE JSOU KATOVICEE? -
snídaně
Já jsem dneska musela snídat už v pět ráno, protože mě čekala cesta z Katovic. Měla jsem párečky ( byl nachystaný švédský stůl ). Teď už sedím doma a říkám si, že to tady taky není špatný. -
SVOJDO
MEL JSEM K SNIDANI JOGURT S ROHLÍKEM A TY? -
Cooool...
...opět jsme Willa trošku pošoupli. A to na 66. místo...Docela slušný skok, ne...? :O))) -
Ahojte...
...suuusiii, OMARe a vůbec všichni...tak tu mám e další ráno...teda skoro poledne :o) Tak co jste kdo měl dobrého k snídani...??? :O))) -
AHOJ SVOJDO
-
Vítej zpět, Svojdo!!!
To já jsem dneska vstávala až o čtvrt na dvanáct, protože jsem včera skoro do rána vyhrávala na kytaru Holubí dům :o))).