Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Suusiii ....

Heh na mě není spoleh jooo ? :) Tak já zaprvý nejsem celý prázky doma a za druhý vážně nemůžu za to že si brácha zlomil nohu :))) 17. by měl bejt jakože už domaaa tak vydrrrrž vydrrrž :) BTW nemělo by se tady debatowat spíš o Willovi než o tom, co kdo jedl ? :)))
  • Sedím...

u počítače, poslouchám Willa a píšu si s tebou. Jinak jsem si před chvílí pouštěla na počítači XXX. A ty děláš co?
  • special offer, hih

Jinak lidi kdyby ste chteli naky video, pisnicku etc taxe ozvete, muzu poslat pres yousendit ...
  • Keepy...

... tak jsem ti právě poslala tu druhou SMS, ale tady se mi to píše líp. Vážně promiň, jestli se tě to dotklo, ale já to nemyslela takhle!!! Pokud si o mě myslíš, že jsem kráva a jde mi jenom o ty DVD, tak to vážně takhle není! Jo... možná jsem největší kráva na světě, ale nejde mi jenom o ty DVD. Já si na ně počkám, i když se už nemůžu dočkat. Jsem především ráda, že jsem našla tak superní lidičky jako jste vy (ty, Svojda, Manduš, Katka,...). I tak mi je dost trapně, když si uvědomím, že za to prakticky nic nechceš a já ti ani nemůžu nic nabídnout. Ještě jednou promiň... A jen tak mimochodem. Proč tady píšem o tom, co jsme měli k snídani a tak? Protože se snažíme Willa protlačit do TOP 10 a všechna možná témata jsme už vyčerpali. Zbylo už vážně jen to jídlo :o)))
  • film

To je film s Vinem Dieslem. Neznáš? To je snad ten nejlepší film pod sluncem!
  • tak to gratuluji!!!!!!!!!!!!! To Vaše české "DEVOTED" si to ale rozhodně zaslouží!!!!!!
  • Neblbněte, holky!!!!

Co víc dodat? Neblbněte!!!!
  • http://www.willyoung.profitux.cz

Hih DEVOTED jo :D :) Já hlavně děkuji Tobě, Lindy, za ty překlady, mooooooc ;) !!!
  • Z VAS ŽE SE POSERTE Z PROMINUTIM Z GAY WILL YOUNG
  • 2 Suuusiii

Jo a Suuusiii, ty už se PROSÍM přestaň omlouvat ! Já NEJSEM naštvaná ... :) A fakt za to nic nechci, stačí že vím, že má Will takowý super fandy tady v ČR ... Dlouho jsem si myslela že jsem jediná takowej fanatik tady :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit