-
http://www.willyoung.wz.cz
-
Je na tom něco špatnýho? V klubu nikdo nebyl na chatu, tak jsem zašla jsem.
-
song
Moje oblíbená písnička? To se ze začátku hodně měnilo. První byla Light My Fire, další Dance The Night Away, potom Out Of My Mind, pak zase Light My Fire a skončilo to u Ready Or Not!!!! Takže aktuálně to je Ready Or Not a Light My Fire!!!!!! -
NEBAV SE ZE SVOJDOU ŘIKAL ŽE SEŠ BLBA
-
Já už nestíhám odpovídat na ty tvoje příspěvky. Moc to na mě hrneš!!! Takže k tomu klukovi ( no on to bude spíš chlap ). Tu jeho fotku bych vážně chtěla vidět, abych věděla, jaký má Will vkus :o)))
-
www.will-young.tk
Haha, přesně tak :D Lidiiiiiii rychle se koukněte na All Time Love video, je to .... naprosto stunning ! Mám to na stránkách kdyby něco ;) -
boy
Jasný tak to nějak sesmolíme a založíme téme :))) Helee ještě dotaz, umís ten jazyk na tvorbu stránek ? Já totiž nefím jak tam hodit banner, mi kámoš říkal že je to něco jako je to správně ??? -
nevíte to někdo?
Čaute prosím vás, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo od Willa DVD Will Yount live in London. nebo jestli víte někdo kde se to dá lehce a bez problémů stáhnout, nebo jestli to někdo máte, tak jestli by jste mi to někdo nemohli vypálit. Děkuji za odpoveď. Díky. napište. -
to je fuk
Já se s tebou nehodlám hádat. I kdyby to byl Svojda, tak netuším, proč bych se s tebou nemohla bavit! Je to snad moje věc, ne? -
wow
Heeej super básnička díky moc :) a nevím o jaký chybě mluvíš, tys žádnou neudělala !!! :) A už to končím ;)