-
Tak už konči, jo? My nejsme z Willa posraní. Prostě se nám líbí jeho písničky a to je všechno. Copak tys nikdy neměl oblíbenýho zpěváka nebo herce?
-
Hih
Jinak celkem koukám jaxe to tady za tu dobu co jsem tu nebyla rozrostlo ... :) Psala jsem sem jedny z prvních příspěvků a to sem moc lidí nechodilo, tak jsem to hodila za hlavu, ale teď vidím že to tu vážně žije :) jen tak dál ... Je super vidět Willa v první 20 :) -
Tak tak
Já už se omlouvat nebudu... i když by sis to nezasloužila... ale když si to nepřeješ... tak Will má ňákýho borca??? Asi brzy začnu vraždit!!! -
http://willyoung.profitux.cz
Lidiii změna, stránky pište BEZ www ;) kuji za pochopení, stránky fungujou, nejsou zrušený, jen jsem do vyhledávání zadala zbytečný www ;) Manduško, mluvíš o Willovi nebo o kom ??? Životopis a všechno možný je na mých stránkách ... -
Favourite song ???
A ještě dám další otázku do diskuze ... Jaká je vaše NEJ písnička od Willa ??? Moje jednoznačně VERY KIND ... Má absolutně úžasný slova ... A strašně mě bere performance tohohle songu na vinter arena tour 2004 ... Stojí tam na pódiu a kolem něj spoustu obrazovek, kde je zabíranej on pokaždý z jinýho úhlu, celkem jich je tam asi tak kolem 10 ... A při druhým refrénu se ty postavy na obrazovkách začnou hejbat jinak jak Will ... celý je to předtočený ! No to se musí vidět :) Jinak teď mi hodná fanynka fr1day5ch1ld poslala poslední song co mi chyběl do sbírky If That's What You Want (hurray, už jsem komplet !!!! )... ten je taky supeeer, lidi napište jestli o něj máte zájem, protože tady ho nikde neseženete ;) Bye bye a pišteeee ať je Will aspoň 1. :))) -
JE SPOUSTA LIDI KTERY SE NASEROU MAŠ SKYPE?
-
ten kluk !
Jo, na devoted v picture this je forum kam nekdo posilal fotky toho kluka . Ale je to strasne davno a ty fotky uz nejsou online takze sem ho nevidela :( Ale muzem zalozit dalsi tema at nam je znova poslou ne ? Paxem si psala s badgirljo a rikala ze prej byl jenom prakrat videnej s nakym borcem ale nikdy to verejne neoznamil .... on je furt takowej tajemnej jakoze :)))) -
Jejda... Keepy...
... jak jsem v tom předchozím příspěvku napsala, že by sis to nezasloužila, tak jsem myslela, že by sis nezasloužila to, co jsem o tobě napsala!!! Ty omluvy si samozřejmě zasloužíš... ale já vím... už mlčím!!! -
TY SE BAVIŠ S OMAREM?
-
PLZZZZZ
Joo plís ....... :)