-
Willík;DD
Ano..! Keepy,máš pravdu...WiLL to je něco! Něco co je krásné. Miluju ho takovího jaký je...nejsem ledajaká fanynka která říká,že by se pro něj dokázala zabít,jenže tohle je přejde až o něm uslyší nějaký bulvár a nebo je jednoduše omrzí! Má neuvěřitelné písničky "CONFIDENTAL"....William Robert Young je to nejhezčí,nejlepší,nejužasnější zpěvák než kdokoli jinný...aspoň pro mě...! -
BEŽ SPAT JE POZDE CO MAŠ ZA HLOUPY RODIČE ŽE TE NECHAJ
-
Prosim prosim
Prosim Vus, odpovi mi aspoň někdo??? nemáte někdo jeho DVD? prosím, nebo aspoň, kde by se dalo stáhnout??? klidně můžete napsat, jestli se Vám líbílo. Díky. moc předem. -
song
Já teda klasickej pop moc nemusím, proto se mi líbí jeho písničky jako Very Kind, Ticket To Love, Cry, Over You, Cruel To Be Kind, From Now On, Stronger, Free, Love Is A Matter Of Distance, Save Yourself, Aint Such A Bad Place To Be, Madness, Cuba ... hey už končím nebo to tady vypíšu všechno :)))) -
V Katovicích v Jížních Čechách.
-
Proč to tolik řešíš? Mně se líbí všechny jeho písničky!!! Jenom vím, že jsem neměla příliš v lásce Friday's Child, páááč byla moc dlouhá, ale jak jsi téďkom dala do klubu tu jinou verzi, tak ta je krásná. Jinak z těch, co jsi vypsala, se mi líbí všechny ( jenom neznám Madness a Cuba ). Jo a Ticket To Love mám jenom v takový blbý verzi, kde není skoro vůbec nic slyšet. Ale já už si na to zvykla :o)))
-
76.místo!!!
Tak se mi zdá, že se posunuje čím dál rychleji! Možná by nám mohl poslat děkovný dopis, co? -
Madness
wow ja se upe cervenam !! Diky moc ze se vam libi, jsem fakt rada ze ten cas co jsem nad nima stravila za to stal ;) -
AHOJ SUUUSII JAK SE MAŠ?
-
ITWYW
Nooo konečně, tak tady máš to If That's What You Want :) http://s55.yousendit.com/d.php?id=1D74ZESYLTGKW 3C28G2A8WEKG4