Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neeeeeeee

Teď jsem na devoted našla článek o tom jeho klukovi !!! To snad neeee :( Ten má teda vkus ... :/ http://www.williamyoung.biz/forum/viewtopic.php ?t=49072
  • Jo, je to kousek.

Já jsem tady s pár kámošema, ale už zítra jedu zpátky domů :o(((. Škoda. Je tu fakt hezky. Není to žádná Havaj, ale to je fuk. Když je taky člověk s dobrou partou, tak stačí i Katovice.
  • Pochvala

Teda ale musím uznat, že jste tu s tím opravdu pěkně pohli :o))) Mno, jen tak dál. Taky se budu snažit, abysme o nějaký ten stupínek poskočili...
  • suuusiii...

...mě opravdu nevadí, že se bavíš s OMARem. To si zase někdo dělal nejapnou srandu...Ale OMAR v tom prsty, podle mě nemá. Mohl to napsat kdokoliv. Lidi jsou dneska všelijací...
  • To s tím plakátem nějak vykoumám. Ale stejně pochybuju, že mi na něco bude, když zrovna dneska malujeme barák. Mamka mi totiž rozhodně nedovolí, abych si na čerstvě natřené zdi lepila plakáty. Já je tam neměla ani teď ( jelikož mám jeden pokoj se ségrou, tak tam je tak maximálně plakát Baroše, O-Zone a ještě ňákýho fotbalisty. A jelikož já jsem velikej fanda hokeje, mám nad postelí místo Willa plakát hokejistů z MS!!! )
  • Jo, ještě jsem zapomněl...

...já měl dneska na oběd čínu s hranolkama. Ráno jsem nesnídal, neb jsem vstal až těsně před obědem...To víte,sobota byla náročná :o)))
  • A jinak doufám, že mezi Willem a tím úchylným návrhářem nic nebylo. Už to jeho jméno mluví za vše!!!
  • Aaahhh...

...opět mezi svými, to je super :o) Jak se vede? :o)))
  • AHOJ SVOJDO
  • Svojdooo!!! Ahoooj!!!!

Jéé, to jsem ráda, že jsi tu!!! Mně se vede skvěle, páááč si teď tady můžu povídat i s Keepy!!! Poslyš, už jsi slyšel o tom návrháři, co prý s ním chodil Will????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit