Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkk

Aha já snědla vepřovej řízek a je mi pěkně blbě :)
  • PopIdol

No jo....chuděra ještě neví, že se na něj chystám:) Ten bude čubrnět, až mu zaklepu u vrat. Jinak všem, co nemaj jeho cedla: Neblbněte děcka a valte do obchodu!
  • Vepřové nejím

Já vepřové nesnáším... nemám daleko do toho být vegetariánkou. Jiný než kuřecí maso do mě nedostanete!!! Takže... Omar je jeden ÚCHYL ( Omare... neber si to osobně ), kterýho jsem tady NECHTĚ zatáhla já a který tady MÓÓÓC urážel Willa. Potom ovšem, jako by ho ozářil sám Svatej Petr, s tím přestal a začal se s námi bavit úplně normálně... a pak že zázraky neexistujou :o)))
  • KDO SE NA ME CHYSTA
  • Omar :)

Jax ho sem zatáhla ? :))) Nojo, na to už jsem si zvykla, že omezený lidi uráží homosexuály ... To už mi žíly netrhá :) Já mám teplouše moc moc ráda, jsou to nejlepší kamarádi ! A na druhou stranu jsem i ráda že je Will teplej ... než ho vidět s nějakou dlouhonohou prsatou blndýnou, to radši nějakýho milýho kluka k němu :) Je to i sympatičtější, ne ;)
  • Svojdo,

tak, já si ráno dal kafe 3 v 1 a rohlík a buchtu. Stával jsem už v sedm, i když jsem šel do práce až na 9,30. Vzbudil mě hlučný provoz, protože jsem si nechal otevřené okno.
  • great !

To je super, že i x-násobná slavice Bílá je za Willem ;) Mám z toho fakt radost :))
  • suuusiii,

já jsem z jižních Čech, tak to nemám daleko, ale nikdy jsem v Katovicích nebyl. Tady je takových klidných míst spousta. Holt jsme nejméně osídlený kraj v republice :))
  • Mrs Henderson Presents !!!

Tady se můžete kouknout na obrázky z filmu Mrs Henderson Presents !!! http://movies.monstersandcritics.com/archive/m oviearchive.php/Mrs_Henderson_Presents/3963/images
  • Michale...

V Jižních Čechách je ale krásně. Vždyť na jihu je vždycky hezky! Tak si říkám, že bych se místo té Anglie přestěhovala někam do Itálie nebo tak. Ale bohužel to s mojí znalostí italštiny vypadá bledě, takže se asi přecejen usídlím někde v Anglii nebo ve Španělsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit