-
Pravda, raději závidět klukovi než holce... Svojdo, já ti tak závidím, že seš chlap :o))) Jinak, jak jsem tu zatáhla Omara? On na jiným fóru urážel kohosi jinýho a já tam napsala, ať se ani neopováží urážet Willa Younga. A on jako na potvoru sem přilezl a začal s těma nadávkama.
-
Mirďas
Tak to přeju hodně štěstí...A pokud by to nevyšlo, tak mi dej vedět a zkusím tam klepnout já :o))) -
OMARe...
...neboj, Mirďas měl spíš na mysli Willa :o))) -
html
Aha no tak to je jasný :))) Ale co aspoň nám zvýšil návštěvnost :) Koho urážel ??? Hele tak mě tak skromně napadlo ... Umíš html jazyk ??? Víš že bysme třeba mohly udělat Willovy stránky v ČJ, který by MĚLY ÚROVEŇ ... Protože na těch (co já zatím vím jedinejch) českejch stránkách vážně nic není ... Třeba mě dostala zpráva "willovi vyslo DVD bohuzel jen málo z nás se na něj mrkne:(" a je tam obrázek 4 roky starýho DVDčka !!! Nebo taky "Brit award Britský singl: Will Young - Your Game" .. kdo z toho má co pochopit ??? -
Michale...
...sice nesnídám, ale za to právě večeřím opékaný toastový chléb s rajčetem a kuřecí šunkou...Mňam :o) Copak je asi nejoblíbenější willovo jídlo...:o))) -
Hih :)
Yo já se taky pořád odhlašuju a přihlašuju :) Hele musíme to nějak udělat aby tady byl slavnější !!! BTW v pátek mi ho zahráli na diskotéce, jsem myslela že umřu !!! Hráli mi You And I ... Tak ho protlačíme takhle i do rádia neee :) -
pozdní večeře
To já večeřím teprve teď. Loupáky plněné oříškama. To miluju! Na večeři jsem předtím vůbec neměla čas, protože jsem fotila pro tetu katalog. Tak zatím. -
fine
No to je super :) Hele brácha nějaký stránky dělal tak by nám mohl pomoct, jen musíme nashromáždit spoooustu informací, fotek a tak ... co ty na to ??? Já bych tam hlavně místo fotek dala nějaký nascanovaný články z časopisů ptž těch mám dost a těžko se to shání ... Nebo kámoš umí skvěle dělat stránky, by nám mohl helfnout ... Tak jak ? :) -
Lidíííí...
...mě se zítra nechce do práce :o/ -
To by bylo vážně super, kdyby nám pomohl!!! Ehm... článků o Willovi moc nemám, ale s fotkama by rozhodně problém nebyl. Těch je hodně. Já osobně jich mám v počítači kolem 700. Na tom fóru byly nějaký fakt pěkný, tak jsem neodolala, víš? No a nejnovější informace o Willovi budou taky na Devoted, ne?