-
:)
Jasný, by se nás mohlo na to spojit víc, ten kámoš je Very Kind :)) doufám že by pomohl, on totiž umí i super design ... Teď je ve Španělsku a vrací se až koncem prázek ale za tu dobu můžem něco nashromáždit ... Vidím to tak že bysme tam mohly dát i ty rare nahrávky z koncertů, který neseženeš jinde než na devoted :) Obrázky teda už moc nestahuju, zas tolik jich nemám ... Ake ty si každej najde všude žejo ... -
65.místo :-(((
Taková škoda! Jenom o jedno jediné místo? Takhle se do TOP 10 nedostaneme! Chce to trochu zabrat! To já jsem tady skoro pořád a mám to tady pod dohledem :o))). Takže navštěvujte to tady alespoň 10x denně a pište!!!!!!!!!!!!! -
Neboj Suuusiii...
...do té TOP 10 se dostaneme!!! :o) -
hmmm
Tady jde hlavně o to že by to měli pochopit hlavně programoví ředitelé rádií a taaak :) -
u nás neprší
U nás svítí slunko a je celkem hezky. Ale stejně je mi nanic. Tak to vypadá tak, že to moje vysněný DVD Willa asi neseženu. Vůbec netuším, jak to probíhá, když si chci něco objednat přes internet v zahraničí. Navíc s mojí angličtinou? To po mě nikdo nemůže chtít! Než s Angličany, to už bych se líp domluvila s Číňany. -
GG
Já teda Garetha Gatese hooodně nemusím, se*e mě totiž, že ho s Willem pořád srovnávají, přitom každej dělá úplně jinou muziku ... U nás se přece taky pořád nesrovnává Vaňková s Langerovou ... ! Navíc Will nechtěl Worl Idol vyhrát ... On se stydí i za PopIdol :) a taky prý trochu za svou písničku The Long And Winding Road :))) -
Suuusiii...
...nic si z toho nedělej...Taky bych chtěl spoustu věcí, který nemůžu mít. A třeba nějakou kamarádku, která jede do Anglie nemáš...??? -
Si myslíš, že já GG musím, jo? Tak to teda ne!!! To, že nazpíval jednu celkem ucházející písničku nic neznamená!!! Ale proč se Will stydí za The Long and Winding Road?
-
juj
A tak ne že by se za ni styděl, ale nechtěl ji nazpívat, protože už 2 předchozí jeho singly (Evergreen a Light My Fire) nebyly jeho a on chtěl dělat vlastní muziku, chápeš ??? Já se mu nedivím, ty písničky, co skládá on, jsou haaaafo lepší :) -
Kde bych ji nabrala?
To fakt ne. Nevíte, jestli je Will v Americe známější než u nás? Já tam mám známou, tak by mi to DVD možná mohla někde splašit. Teda, jestli vůbec ví, kdo je Will Young.