Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ciao!!!

Já a italsky? Kdes na to přišel? Anglicky - budiž, čínsky - no fakt nevím, španělsky - pohoda. Tak si vyber. Ale když budeme komunikovat česky, nenaštvu se :O)))
  • LMF

Ale jo, pochopila :) Jasný mě se Light My Fire od Doors taky nelíbí :( Ten chlap má divnej hlas :)))
  • Nezapomeňte!!!!

Nezapomínejte, že jsem založila klub Willa na kluby.quick.cz. Pro ty, kteří jsou na týhle diskusi poprvé: klub se jmenuje Pop Idol Will Young a v současné době tam najdete více než 240 fotek, texty písniček, články, hudbu... Tak se určitě mrkněte, ať mi tam není smutno :o)))
  • OMG

Oh My God :) Teď si na těch českejch "stránkách" čtu pár věcí o Willovi ... Ta holka asi neumí anglicky, něco z toho co tam píše vůbec není pravda, tady tyhle texty už znám nazpaměť :(
  • AHOJ VŠECHNY ZDRAVIM
  • Tak povídej, co z toho není pravda? Podle mě to překládala z www.popidolwilliam.co.uk. Tam jsem si to taky četla, ale na těch jejích stránkách ne. Co tam o něm píše?
  • Já už se k tomu ani nevyjadřuju. Co bych se namáhala?! Zdá se, že někteří jedinci jsou nenapravitelní, i kdyby jste jim do hlavy natloukli fúru keců o slušným chování. No co... já se tím už zatěžovat nebudu.
  • hmmm

Hey já tu teď nemám ten anglickej originál ale třeba píše tam že má rád Eastenders a rád by si v jednom díle zahrál a ta holka to přeložila jako že rád chodí na party :)
  • kousání nehtů

No tak jsem si tam zašla a taky tam 2x píše, že jeho zlozvyk je kousání nehtů ( proč to tam píše dvakrát? Myslím, že jednou jako bod č.4 a podruhé jako bod č.8 )!!!
  • TO Michal

Caues...Mno, já makám jako operátor zákaznické linky v jedné velké společnosti...Náplní práce je zvedat telefony a řešit problémy zákazníků. Občas je to docela bžunda, ale někdy se člověk fakt nadře :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit