Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • interview

Právě poslouchám rozhovor s Willem, který jsem si stáhla z jedný jeho stránky a můžu se potrhat smíchy. Sice tomu ( s prominutím ) hovno rozumím, ale i tak dokážu pochytit pár ,,vtipných" větiček.
  • it\'s a pity

Heey škoda tak pak řekni :)
  • I love Will

Will je prostě nejlepší,nejhesčí a ma boží hlas!!!Nevěřim tomu že je teplej:-(Ach JO!!!
  • 64.místo

No... moje domněnka, že to tady upadá, nebyla zase tolik falešná. Will spadl o jednu příčku dolů :-(((. Zrovna před chvílí jsem dorazila domů a čekalo mě takové nepříjemné překvapení!!!
  • Je mi lito Evi, ale musim te zklamat...Brigton je taktez svetove proslule mesto gayu, temer kazdy druhy jim tu je...Poradaji se tu gay festivaly apod. A je to jeden z duvodu, proc se tu usidlil Will...Kazdej Anglican to vi, protoze on to dokonce verejne priznal..Ach jo...
  • Hih

Teeeda, takhle zapatlávat fórum :) jestli jsi četla ty přípěvky níž, tak tam máe odkaz na If That's What You Want, co jsem dneska hodila na yousendit :)
  • To si piš!!!

Jasně, že je Will úžasnej! Nádherně zpívá, skvěle vypadá a navíc je to hrozně sympatickej člověk ( to musí dojít každýmu ).
  • Neměla jsem čas si je přečíst. Tak se dolů kouknu a když tak si tu písničku stáhnu.
  • Petro muzes mi udat adresy, taky bych si rada precetla, jak ta priznani podal verejnosti...
  • Co???

TAkže cesta do TOP 10 se nám trošku komplikuje...Ale nevadí, to se zvládne! Ať žije Will :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit