-
Becky...
Mohlas přijít na chat, jsme tam s Keepy už dvě hodiny, možná víc :o) Musíš si udělat zítra čas. Ale to zase nebudu moct já... to je v háji!!! -
to Ma\'ta...
Jééé, ty se máš, žes to sledovala přímo tam...Jak já ti závidím :o) -
fnxzr
Neverim ze je Will teplej. -
No...
... vážně se zdá, že je ta vysněná TOP 10 o jedno místo dál. Ale to není zase tak strašné. Chce to tady chodit častěji. Ale zase je blbý celý den ( když je tak krásně ) prosedět u počítače. Já to řeším tak, že si beru notebook k bazénu a vždycky po čtvrt hodině se kouknu, co je nového. -
Jste blbý nebo co? Will není v žádném případě teplej a jestli si myslíte že je tak nejste informovaní on má přítelkyni jménem Hanah a je do ní šíleně zabouchlej a prej to co veřejně říká to si dělá legraci a jeho bričští fanoušci to věděj.
-
chce to Mandušku
Asi by to chtělo další hádku s Omarem nebo například příspěvky Mandušky. Ta je ale nejspíš na dovči, protože se neobjevila v klubu už 6 dní. Uvídíme, jestli bude mít radost z Willova postupu o přibližně 30 míst ( vždyť byl na nějakém 97. místě a teď je na 64. )! I to je úspěch!!! -
JA SEM UCHYL TO DI DOPRDELE KRAVO MI ZAVIDIŠ ZE SEM CHLAP NEBO CO?
-
TOMAŠ
Tak koukám, že se tu opět někdo snaží rozvířit nějakou hádku, ale nevím, nevím, zda-li jeho záměr vyjde :o) -
Borec
Jasný vidělas ho ? :) posílala sem tam na něj odkaz, je hnusnej jako :) -
Will
A kde ses ty dozvěděla takovou pitomost že je teplej?To by to museli psát skoro všude třeba v bravu v dívce atd.tak si laskavě nevymejšlej.On na to nevypadá.