-
yeah
Jinak já už se to objewila už kdesi na začátku ale bylo to tu dooost mrtvý taxem se na to vykašlala :) Teď vidím že tu Suuusiii wšechno oživuje ;) -
Will Young
Tak sem se teda dozvěděla,že Will Young je gay a vůbec mi to nevadí hlavně,že překrásně zpívá.Jenomže jsem někde četla,že má přítelkyni jménem Hanah a teď vím že to byla pěkná blbost.A zjistila jsem,že na veřejnosti prohlásil o svém prohlášení to co ti teď napíšu(říká Will při nedávném rozhovoru):JE TO PRO MĚ PŘIROZENÉ A NEMÁM SE ZA CO STYDĚT,JSEM GAY A JSEM S TÍM SPOKOJEN,NEVÍM PROČ SE KVŮLI TOMU DĚLÁ TOLIK POVYKŮ.Tak tohle řekl Will Young a na této stránce si můžeš poslechnout pár písniček Williama Younga:www.will-youngonline.com dáš music a tam dole zmáčkneš play a pustí se ti jedna písnička,možná tohle všechno výš!Tak se měj a taky mi něco někdy napiš.Pá Pá Mandy. -
fotbalista???
Tak on dokonce zabírá na fotbalisty??? No to je borčus!!! Taky, co si ten bulvár neodpustí!!! -
Ahoj,to je super.Já tohle všechno vim,ale je problém že se moc neviznám v tich anglických stránkách protože neumím moc anglicky.Jo a chtěla sem se zeptat jestli máš jeho cédo a jaký,a jaká písnička se ti nejvíc líbí.Tak čus
-
Snatch&Blink
To jakože jsou fakt z Anglie nebo si jenom někdo udělal druhé Vánoce? No já nevím. Co byste řekli vy? -
Pravda... sem to tu trošku oživila, ale bez vás bych to asi nezvládla :o))) Fuj, hrozně mě bolí záda!!! Nejsem stavěná na čtyři hodiny na chatu v kuse!!!! :o)))
-
52.místo
S trochou štěstí by se Will mohl zítra zařadit do TOP 50!!! -
yeah
Taag jak bylo venku ? Já mám dneska čistě chatovací a stahovací den :) Teď sem si stahla nějakou upoutávku z televize na Marks & Spencer a Will tam hraje Willa z Šípkový Růženky - lovely ;) A těch článků o Willovi a "jeho klukách" je na devoted taky hafo ... :) taaagže kdoví jak :) ale ten návrhář se tam objevuje nejčastějc :) -
tak to fakt nevim,mám od něj stáhnutý jedno cédo a to mám od kámoše,ale můžu se ti zeptat na tu adresu,tak pak někdy pozdeji nápíšu.to druhý mám originál,obě jsou úplně skvělí.tak pa pa a pak ti někdy napíšu
-
YES I THINK WILL HAVE GOOD SONGS AND HOW OLD ARE YOU SNATCH BLINK WHAT ELSE YOU LIKE TO LISTEN