Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak bylo venku???

Celkem krutě... byla strašná zima. Jsme šli ještě pro kámoščinýho kluka a pak jsme šli do parku. Tam jsme ale kvůli tý hrozný zimě nevydrželi, a tak jsme zašli ke kámošce kouknout se na Zahulíme, uvidíme. Celkem dobrej film :o)))
  • Taagže sem přišla trošku pozdě :) nefím co to je za kecy s tou přítelkyní, třeba viděli jeho bratra (má dvojče - Ruperta) s nějakou holkou a hned z toho jsou aféry :) Na www.williamyoung.biz jsou články a tam Will otevřeně mluví o svý homosexualitě, je ale potřeba umět aspoň trošku anglicky :) Vždyť to přiznává i na svých oficiálních stránkách www.will-youngonline.com ! :) nebo zadejte do Googlu "Will Young Gay" ... to je článků :) Každopádně nám to může být jedno ne ? :) Písničky skládá tak i tak hezký ;) a tady se o tom nemluví protože tady Willa nikdo nezná. Každej sice ví že je to anglická superstar ale to je tak všechno... Nechápu to, když je v UK tak slavnej .... těch ocenění co už tam dostal a tak ... Já jsem si jeho obě CDčka, spoustu dalších singlů a písniček, všechny klipy, spoustu videí z živejch vystoupení a videozáznamy z PopIdol nestahovala z internetu, to snad ani nejde :) aaale mám to přes P2P programy jako jsou DC++ nebo BearShare. Doporučuju :) je tam vážně všechno ...
  • Hello

Punk, rock, metal... and Will of course. Snacth: I'm 18. Blink: 19.
  • ještě dodatek >> Will není z Brightonu, ale bydlí v Londýně, mám i jeho adresu ;) a vystudoval politologii ... jo a ten email je sek :)
  • AND YOU LIKE PRAGUE NICE CITY WHAT YOU THINK?
  • Já taky dycky čekám do půlnoci a pak vždycky kouknu, jak to vypadá. Snad nám Will postoupí dopředu!!!
  • will

je desna skoda ze je teplej protoze jinak je desne sladkej a roztomilej a ja ho proste zeru at si rika kdo chce co chce!!
  • hmmm

No to jako doufááááám ! :) Kam se nám zas ztratil Svojda ? :)
  • TO Snatch&Blink

Hello! I'm sorry, but I can't speak English very good. Have you been on Will's concert this year? For example on Summer Tour 2005...
  • TO SNATCH BLINK

YES IM FROM PRAGUE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit