Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hih :)

To se neboj, v tomhle sem s Tebou :))) Do tý TOP10 ho prostě protlačímeee ;)
  • Will young

Já fakt netuším proč není někde v časopisech a takových věcech aby ho skoro každý znal někde jinde než jenom ve Velké Britányjí....já tam v časopisech vidím a čtu jenom o Garethu Gatesovy o tom který prostě zůstal jako druhý.....já chci fakt aby o něm všude psali jako o tom který skončil jako druhý.....jestli víte v jakém časopise o něm píšou tak mi to prosím pište...dík,dík....a s tím fanklubem souhlasím...ten jeho hlas je neskutečný....s pozdravem vaše Caren....
  • SUUSIII: We've been on his concert at 4 July in Liverpool. It was unforgettable! OMAR: Is Omar your name or just nickname?
  • Wille do toho

Wille,Wille,Wille do toho ty jsi tu soutěž prostě zvítězil a musí se s tím všichni smířit.....a gahreth gates je zřejmě taky teplej já si myslím že k nám byl will tak upřimný že se nám to vůbec rozhodl přiznat ostatní zpěváci by to třeba vůbec nepřiznali...jako gahreth gates......tak čauky....
  • IS JUST NICKNAME
  • 19.místo

Will zůstal na 19.místě, ale aspoň máme slušnej náskok před Bílou. Hold... zítra to tady musí žít stejně jako dneska :o)))
  • Will je jednička

Will má nádherný úsměv,který mu vychází přímo ze srdce,taky nádherně vypadá a zpívá nádherně.Měl vyhrát World Idol. Mám ho moc ráda je jako bůh:)
  • How long do you wonder Will?
  • Jej... všechno nejlepší k svátku, Keepy!!!!
  • wille jsi super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit