-
Jo, to mě taky napadlo. Prostě to tu někdo muset držet na nohou... já se dobrovolně hlásím!!! :o))) BECKY::: hádej, co právě poslouchám!!! Novou písničku od Any Barbary!!! Je super! A už jsi slyšela tu skvělou od Trebol Clan? Tak trochu se podobá Gasolině, co ji zpívá Daddy Yankee!!!
-
willyoung
hmmmm...tak jak vidím tak jedinci tu pořád existujou....a já myslela že jsme se jich už dávno zbavili...no to je už jedno...ale já willa younga miluju je tááák sexy a užasnej a ten xxx mu jenom a jednoduše závidí tak je to ůplně jedno tak je to nakonec ten který neví co se svím životem a zavidí zavidí zavidí nic jiného to není jen sobeckost a hlupák jsme v demokracii právo svobodného názoru ale tohle je už drzost tohle je pro jeho fanynky né pro ty kteřím vadí že je teplej mě osobně to vůbec neva protože se nebudu bát že ho někde v časopise uvidím s ženskou ale s chlapem by se neodvážil ale stejně si myslím že jsou češí pozadu protože to že je gay už o něm věděli v roce 2002 kdy začala soutěž pop idol tak stejně vyhrál tak to máš fakt smůůůlu xxx....tak se zase můžeš frátit do hrobu frajére pochibuju že tě nějaká holka nebo kluk bude chtít tak proto opruzuješ člověka který narozdíl od tebe něco umí ZPÍVAT a proto ho všichni milujou a tebe to štve že tebe nikdo to je mi tě líto....měj se tááák špatně jak jen můžeš pak to může bejt aspoň trochu dobrý....wille wille wille jsi jediněčnej já tě miluju.. to nebylo pro xxx to bylo o mým miláčkovi willíčkovy.... -
Celkem to ujde
Nic moc. Musím totiž trávit prázky s ortézou na noze. Je to otrava. Ale jsem ráda, že tu nohu nemám zlomenou. Jinak to celkem ujde. -
NewMag
Hey teď čtu jeden super článek v časopise New! Píšou tam něco jako "Zatímco Gareth Gates totálně upadl v zapomnění, Willova sláva a kariéra stále závratně stoupá" ... a taky že už má na kontě nějakej ten milionek ... v librách docela slušná sumička :) -
Will je prostě roztomilej a přitažlivej chlap s krásným hlasem
-
44.místo
Dneska to je zase jen o jednu příčku, ale Will má už stejný počet návštěv jako Eminem a i to je úspěch, ne? Jen doufám, že se nám podaří protlačit ho před Robbieho Williamse :o) -
Ashley
Keepy, myslím, že ty jsi ta správná osoba, která by mi mohla poradit s tímto problémem. Už docela dlouho mi vrtá v hlavě, co má nějakej Ashley společnýho s Willem. On to je nějakej choreograf, či co? Viděla jsem jeho fotky na DEVOTED a on to bude asi taky tak trochu gay, že??? -
pro XXX
A to říkáš zrovna ty...?Že je duší pořád dítě...??? Aaach jo...Někteří lidé zůstanou asi navždy stejní... -
42.místo
Dneska nikdo nepsal, tak teda aspoň já. -
GG je úchyl a Will je nej nej nej!!!! Takový článek potěší, co? Jsem ráda, že je Will stále slavnější!!! GG si nazaslouží ani čtvrtinu toho, co Willda!!