-
Lidičky jak já jsem ráda, že jsem konečně našla někoho, komu se Will taky líbí:-) To snad ani není pravda:-) Mám od něho obě CD a jsou skvělá.. Kdyby tady udělal koncert, tak to by bylo fakt božíí...Je to skvělý kluk (chlap) a je mi hrozně sympatický:-) ..hmm...škoda že je to gay:-( A pro katku::: Nemhla bys mi prosím prosím poslat něco od Willa? Fotečky, videa... Já jsem toho zatím moc na netu nenašla, ani jsem moc nehladala.Děkuju moc
-
38.místo
My se do tý 10 fakt dostanem!!! -
Ashley
Ashley je gay ? Hey tak o tom jakože nic nevím ... Já fakt vím jen to že s ním pracuje a na tom divku taky něco říká no toť vše ... Tam někdo psal že je gay ??? -
Willík je nejlepší
No já fakt netuším, co má ten XXX proti gayům.Mně osobně je úplně jedno, že je Will gay!!!Má totiž úplně božský hlas a je to nejlepší zpěvák všech dob. Nevyrovná se mu ani ten Kurt z Norska co vypadá jak hobit.Já to každopádně vůbec neřeším.Mám od Willa dvě originál cedka a neustále mám discmana na uších. V počítači mám tak 200 jeho fotek a nad postelí 12 jeho plakátů.Chtěla bych jet na jeho SUMMER TOUR 2005,ale bohužel mi to letos nevyjde.Každopádně, pokud se tam někdo chystáte, dejte mi vědět, jaký to bylo!!!!! -
hou
Jasně že nezaslouží :) On ji ani nemá a nikdy mít nebude :) Vidíš jak dopadaj ti kreténci co dělaj pop :) -
SIN CITY
....bylo to fakt hustý :o) -
Co já vím, jestli je gay... jen mě to tak napadlo. Vlastně ne mě, ale moji mamku. Já si zrovna prohlížela jeho fotky a mamka prošla kolem počítače se slovy: ,,Ty si s těma teplýma nedáš pokoj, co?" Hmm... tak mě to tak napadlo, páááč mamka má na todle čich :o))) Jinak... já nemám moc ráda popový zpěváky... takže ani GG.
-
No nic... půjdu spát. Potřebuju si trošku srovnat záda a dát odpočinout očím. Dneska jsem vlastně celej den ( kromě tý malý procházky do parku ) seděla u počítače a čuměla na monitor. A to na ty moje oči ( nosím brýle ) není dobrý :o)))
-
Will is the best!
No jasně! Will je ten nejlepší zpěvák, jakého jsem kdy slyšela zpívat. A ty, sprosťáku, se nauč česky - zpívat se píše se Z a ne se S!!! -
yooo
Moje řeč :) Hey tak to je drsný :))) Třeba Ashley teplej není já nefím, jakooo ale vypadá tak, to se musí nechat :) A když už, tak ať si něco s Willem začne ptž je milionkrát hezčí jak ten Matt !!! Hey já už kecám kraviny, půjdu spát, měj se paaaa ;)