-
will je teplouš
will je teplouš zasranej -
Už jsem řekla, že je mi to úplně jedno! Jo a co se týče toho jeho úsměvu, tak ten je fakt úžasnej a rozzářenej! Jo jo. Will musí být velkej sympaťák. A jeho oči? Hmm... vypadají upřímně a modrozelená mu navíc sluší.
-
Počítám, že to, že jsi s tím nepřestal, znamená, že se nemůžeš dočkat, až vypěním a napíšu ti těch několik ,,krásných" vět! Tak už mi sakra napiš svůj e-mail, abych ti to mohla konečně napsat!!! Nechce se mi to zvěřejňovat, protože by mě za to určitě zavřeli!
-
Will
Jo no je prostě dobrý, má štěstí, že se narodil, jo no taky mám zelenomodré oči, jsem z dvojčat, miluju swing, jazz a rád zpívám, jo no taky bych chtěl být ve Velké Británii, myslíš že mám šanci se dostat na školu do Velké Británie, napšíklad na obor akordeon, nebo něco takového, jo no celkem hodně společného, no píšu blbosti, že stejně, můžu si říkat cokoli, ale will je nejlepší, kam se hrabu s tím že už 11 let hraju na akordeon, jsem jeden z výborných, no to neřeš, úsměv má opravdu hezký. TAky bych se chtěl odstěhovat do Londýna a být takový jako někteří, ale .... Máš nějaké CD od Willa? -
Jo, mám obě jeho CD originál. A právě se snažím sehnat Willovo DVD Live in London. Jo a co se týče tý hry na akordeon a tý školy v UK, tak prosím. To mě moje babička neustále nutí, abych šla na vysokou do San Francisca do Kalifornie. Ale mně se tam fakt nechce!
-
Still 19th
Hey taxme pořád 19 :( sem dneska proklikala Willovu fotku na první místo :) ale dlouho tam nevydržela, mají tu divnej způsob hlasování >>> někdo si vybere nějakou novou fotku, dá jí 10 a hned je to na topu :((( -
pro Danu
Můžeš zkusit třeba www.willyoung.wz.cz. Těch českých stránek o Willovi není moc, protože u nás není moc známý, ale snad se něco najde i později... -
Will
No tak to máš super a proč tam nechces jit? já kdybych mohl tak tam jdu hned, taková příležitost je nenaskytně hned, já totiž studuju ještě na střední teďka pudu do druhého ročníku, jsem sice na podnikatelské, ale puvodně jsem chtěl jít na konzervatoř, což mi nedovolila finanční stránka, a na který obor by jsi šla??? Já bych chtěl jít na vysokou, nebo střední školu do Velké Británie, nejspíše LOndýn, ale díval jsem se na internetu a nic moc jsem nenašel, neporadíš mi, kde bych třeba mohl něco najít, nebo nepomohla by jsi mi najít nějkou tu školu??? Prosím, ale jestli se ti nechceš, tak nemusíš, já si to najdu sám, Jakou si myslíš, že má začínající zpěvák šanci ne VB? A co si myslíš, kdybych chtěl zpívat profesionálně, což je asi nemožné, ale co nadělám. tak jakou mám šanci chitit se ve VB? S tím zpěvem, i kdybych uměl hezky zpívat, tak co, že? Kam bych měl jít??? -
Newim!
Keppy: Vsak jo, tohle všechno de delat u pisnicek ale kdyz to mam delat u videi tak se tam objevý jennom misto tej adresy pisnicky "/http://s55.yousendit.com/d.php?id=1D74ZESYLTG KW 3C28G2A8WEKG4//" Se mi tam nahore v kolonce objewy adresa: http://s15.yousendit.com/invalid.aspx A pak pod ni je na str. napsano ted se podrzte.....Unfortunately, the link you have clicked is not available. Reasons for this may include: Invalid link Use only the link that was generated by YouSendIt and mailed to the recipient. All other links will not be recognized. Please check to make sure that your email client did not break the link up over multiple lines. You may need to reconstruct the link manually by cutting and pasting all components into your web browser's address bar..... To je cely a zadna pisnicka...buuuu pomozte! -
to (S)OMAR
Jake to je, kdyz tebou kazdy pohrda...? Ptam se te, protoze ty to urcite vis. Vzdyt proc by ses jinak pletl do veci, po kterych ti nic neni? Jenom kvuli tomu, abys na sebe upozornil, aby o tobe vubec nekdo vedel, ze existujes...ale to muzes udelat i jinak!!!Nemusis urazet lidi, kteri si to nezslouzi.Proc ti vadi, ze je gay?Ver mi, ze ty bys byl posledni clovek na tyhle planete, po kterym by vyjel...Tak se bud uklidni, nebo si dej odchod!!!