Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm...

Po světě se potuluje spousta takových jako ty. No... pokud se chceš věnovat zpěvu, tak ti doporučuju, aby sis urychleně sehnal nějakou mini roličku v muzikálu. Dneska už to není takový problém. Pokud na konkursu ukážeš, co umíš, cestu máš otevřenou. Jasně, asi to není tak jednoduchý, ale proč to řešit? Nebo se zkus přihlásit do nějaký talentový soutěže ( třeba SuperStar ). Tihleti lidi mají dost velké šance. Jediným problémem je, aby se tě ujal dobrý manažer. Jo a jinak, jak ses ptal, tak já bych se v budoucnu chtěla věnovat focení, protože já a foťák patříme dohromady. Jinak nejspíš budu studovat žurnalistiku. To San Francisco mě láká, ale mnohem víc Argentina. Přece jen španělštinu ovládám mnohem víc než angličtinu.
  • Je gay, ale klasnej gay...!

Will: Jsem gay! Cítím, že je čas, aby fanoušci poznali pravdu Vítěz POP Idol má slávu, štěstí, obdiv-a lví odvahu. A minulou noc, poté co se jeho první nahrávky (nejrychleji prodaný debutový singl v historii)prodalo neuvěřitelných 1.4 milionů kopií, otevřel své statečné srdce a oznámil: "Myslím, že je čas říct svým fanouškům, že jsem gay." V neuvěřitelně otevřeném exklusivním interview pro News of the World prohlásil:" Není to vůbec nic převratného, je to jen součást toho, kdo jsem. Pro mě je to normální a nic, za co bych se měl stydět. Jsem gay ajsem tak spokojený. Opravdu nevím, nač takový rozruch. Vždy jsem byl upřímný k sobě i k ostatním." Podpora "Myslím, že to moc lidí nepřekvapí, přestože jsem byl vždy diskrétní a nejsem žádný bojovník, když přijde na mou sexualitu." Mnoho velkých jmen šoubyznysu a veřejného života jsou homosexuální a jsou nuceni žít ve lži.Ale minulou noc Will-bývalý student politologie, jenž si získal celou Británii svým talentem, odvahou a nejširším úsměvem ze všech- získal svojí upřímností totální podporu všech přátel a kolegů. "Tlak některých medií mě nutil mluvit o soukromém životě", řekl nám."Vždy jsem se snažil být k soběčestný a upřímný a nebrat život příliš vážně. Moje rodina a přátelé vždy věděli vše a vždy zde pro mě byli. A management byl fantastický.Minulou noc jsem mluvil s šéfem, Simonem Fullerem (pán, co vymyslel Pop Idol a byl ten nejtvrdši porotce ze všech-pozn. překladatele :o) a řekl jsem mu o svém rozhodnutí přiznat se veřejně." "Ale nechtěl bych už o tom mluvit pořád -doufám, že to lidé budou respektovat.Můj soukromý život je soukromý..." Zdroj ze zákulisí POP Idol řekl:"Bylo mnoho spekulací o jeho soukromí. On je gay, ale diskrétní, ne nějaký fanatik za práva gayů. Měl pouze dva vážné vztahy a v současnosti je příliš zaneprázdněn mít partnera. Teď se soustředí jen na svojikariéru. Chtěl s tím vyjít právě v News of the World, protože tam vše okolo toho začalo. Teď je šťastný, že je to venku a že může pokračovat v práci."
  • pro suusiii

Ahoj...hele, nejlepsi asi bude, kdyz se na OMARa vykasles. Proste si ho nevsimej, jeho to za chvili prejde...Tim, ze bys na nej byla sprosta (a potazmo tak klesla na jeho uroven), ho akorat podporis v jeho snazeni za kazdou cenu se zviditelnit...Tak ho nechte byt a on se urcite vycuka...Willovi zdar :O)
  • Hmmm....

Dobré ráno, lidičky....velice zajímavá diskuse :o) Suuusiii, ja myslim, ze studovat ve statech by bylo super...Uzý jen kvuli tomu, ze jejich osnovy nejsou tak tezky a zamerene na teorii, ale spis na praxi...Zni to lakave, ja bych to jeste zvazil :o)
  • ......

jo a prispevek to (S)OMAR jsem psal ja...Zapomnel jsem se podepsat, ale nechtene...Nejsem anonym...
  • Postupujeme...

pomalu, ale jistě...Aktuální pozice v žebříčku je 36. místo, takže jsme poskočili zase o jednu příčku :o)
  • Halooo...

...kde jste kdo???
  • No jo. Asi máš pravdu. Stejně je to jen sprostej balík, co ostatním jenom závidí. Nejlepší bude, když na něj budu kašlat a nebudu si všímat jeho pitomých poznámek.
  • I jedna příčka je dost na cestě do TOP 10

No, já vím, že studovat v Kalifornii se nenaskytne každýmu každý den, ale když si jenom představím, že bych měla celou rodinu a přátelé za oceánem... Tedy, kromě babičky, která v San Franciscu bydlí. To už bych to raději zkusila v Anglii. Ale šak mám na to ještě čas.
  • Here

Já jsem tu :) jen mě tak bere devoted že zapomínám psát sem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit