Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMARe...?

To mluvíš se mnou...?
  • Manduško ...

Manduško, tak tohle už je problém yousendit :( Je to strašně nespolehlivej link a často se mi stává že funguje třeba 2 hoďky a pak to píše blocked, invalid link a podobně :( S tím já bohužel nic neudělám, včera jsem takhle posílala klipy, celkem to bylo něco přes 100 mega, trvalo to strašně dlouho taxem byla very happy když se to douploadovalo a asi za 3 hoďky mi ty holky píšou že už jim to nejde :( No není to k vzteku ??? Hey jestli máš nějaký spešl přání tak řekni, můžu ti to tam hodit, pokud to ovšem bude fungovat :)
  • KARLOVI,TOMU UBOŽÁKOVI

HELE VY JEDNI UBOZÍ JEDINCI,JSTE JENOM ŽIVOTNÍ TROSKY KTEŘÍ NEMAJÍ CO DĚLAT NEBO JE VŠICHNI NENÁVIDÍ,KARLE (FUJ CO JE TO ZA JMÉNO,NO NIC)SILNĚ POCHIBUJU ŽE TĚ NĚJAKÁ HOLKA V ŽIVOTĚ CHTĚLA A JESTLI CHTĚLA TAK MOŽNÁ LEDATAK ZE SRANDY.PROTOŽE S TAKOVÍM *** BY SI NEMOHL NIKDO ZAČÍT NIKDO NORMÁLNÍ ČLOVĚK. UŽ PODLE TOHO JAK SE VYJADŘUJEŠ SE MI DĚLÁ BLBĚ A VIDÍM CO Z TEBE JEDNOU BUDE..NULA,NULA,NULA,NULA....TAK ZDUŘ A TÁHNI KAM MÁŠ....NIKDO TU O TBE NESTOJÍ A STÁT NEBUDE TO SI PIŠ PROKLEJU TĚ...TY *** CHÁPEŠ?VLASTNĚ JAK BYS MOHL NEMÁŠ MOZEK(PROMIŇ JÁ JSEM MÁLEM ZAPOMĚLA)...
  • Svojdo ...

Překlad super, už sem ho v klubu četla aaaale mám malinkou poznámku k poznámce překladatele :) Simon Fuller vymyslel PopIdol, je to takowej divnej chlap, moc se neukazuje a já osobně ho viděla jen na pár fotkách ... Má něco společnýho s tím Management 19 nebo tak nějak žejo ? Je to na všech Willovejch ofišl věcech, taková červená 19 :) ... No a byl taky manažer Spice Girls ... A ten tvrdej porotce se jmenuje Simon Cowell :) Hey hodně lidí si je plete, voni si jsou mooožná i trošku vzdáleně podobní, ale NENÍ to ta samá osoba :) Já jen abys nám tady neplet fanoušky :) Jinak překlad faaakt super, pro ty co neumí anglicky ;)
  • Keepy...

...jaj, já si nebyl jistej...Tak díky za opravu...A všem se samozřejmě omlouvám, že jsem je zmátl. stane se...:o)
  • PRO MANUŠKA

TY JŠEŠ ODKUD JESTLI TAM NEBYDLIM TAKY
  • Tak to jo no vidíš, jak lehce se můžeš dostat tak vysoko. jedno představení a můžeš jet kam chceš, a ty jsi neuvažovala že by jsi hrála v divadle a pak by jsi třeba jela za tou kamarádkou, je to doufám kamarádka, jestli ne tak mě omluv, no to je pravda, mnoho lidí se díky muzikálu dostalo nahoru, že, napříkald lucie bílá, nebo dan hůlka, že a te'd jsou bohatí atd,,,, ale tou světoznámou fotografkou můžeš být, jeslti si věříš a chceš toho dosáhnout, jdeš si krutě za tím a nic tě neodradí, tak proč ne, že, já taky jsem si řekl, že chce v životě dělat to co mě baví a tím je hudba a jdu si za tím, lidi kolem mě říkají, že když si já něco usmyslím, tak za tím jdu a v 99% toho dosáhnu, ale může se stát cokoli, že???
  • Site

To je fpoho :))) heleee byl bys kdyžtak ochotnej spolupracovat na Willovejch českejch stránkách ??? Sem koukala že situace je krizová :) BTW dnešní zmínka v novinách o Willovi (Daily Mirror) je kravina :) ho někde vyfotili s cigaretou no a píšou tam o tom jak mluvil že chce přestat a nic :) Nic důležitýho ;)
  • Site...

Keepy...Pokud na to bude moje angličtina stačit, tak rád pomůžu...:o)
  • Ale to nevadí, že neumíš italsky, tak na ně budeš mluvi španělsky, nebo ti ta kamarádka pomůže a časem se určitě naučíš italsky, to je přece tak snadné, ale ze začátku je to těžké, to je jasné,, no vidíš co dokáže udělat kurs focení, a máš nějaký katalog u sebe? že by jsi mi ho nějak poslala Třeba na mail, já bych se rád podíval, taky jsem v focení dobrý, mamka mi vždy dává foťák, bo hezky fotím, ale to neřeš, nejsem tak dobrý jako ty, jenom fotím dovolené atd,,, to umí každý, no tak jestli chceš tak mi pár těch obrázků pošli rád se podívám, no věř si já ti taky věřím a až budeš slavná, nebo budu slavný já tak ti napíšu a pozvu tě na můj koncert a ty když budeš slavná, tak mě pozveš na výstavu, to jsou plány, co??? Ale plány k životu patří, jinak by to nebylo ono.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit