-
whoa
to by bylo super ;) -
???
Mám dotaz! Omare, nebydlíš náhodou poblíž sportovní haly? -
Zrovna teďkom jsem fotila nějaké fotky, tak ti to klidně můžu poslat. No, takže, když mě pozveš na svůj koncert, budu jedině ráda. Jestli někdy budu mít nějakou výstavu, tak to asi ne, ale kdo ví, že? A přestaň konečně tvrdit, že seš dobrej v tom a v tom, ale ten je v tom a v tom lepší! Jak můžeš vědět, že jsem ve focení lepší než ty?
-
Miláčci moji!!!! Sem myslela, že to bez vás nevydržím!!!! Včera jsem byla celej den bez počítače, páááč jsme malovali a museli jsme vyklidit celej pokoj!!! Až teďkom jsem se dostala k tomu svojemu miláčkovi PC!!!
-
Je moc moc krásnej!!!!!!!!!!!Strašně sladkej kusan!!!!!!
-
Ruppert
hej Lidi, nemate nekdo fotku toho Willova dvojcete Rupperta? Docela me to zajima.. -
:)
Teda vážení, tomu se říká kultůůůůůůůra... -
Jak jsem řekla, mám na to ještě dost času! Zatím chodím na gympl, takže žádný velký rozhodování mě v nejbližší době nečeká. Jo a budeš mi muset prominout, ale ty fotky ti poslat nemůžu. Ta nová kolekce oblečení totiž ještě není na trhu a teprve se vytváří katalog, takže ty fotky neviděl ještě nikdo kromě zaměstnanců té firmy. Navíc nebudu dělat reklamu.
-
Sem nějakou tu fotku taky chtěla vidět...
-
Mám !
Hey já nějaký v komplu určo mám, jen je najít !!! Momeeent počkejtee :) BTW to ale víte že Willovi není vůbec podobnej cooo ???