-
???
Hele, Omare, a nejsi ty náhodou taky teplej??? Že ti tak záleží na tom, jestli je Will gay... -
Ono to tak někdy bývá, ale nemusí. Dvojčata mají většinou hodně společnýho, ale někdy třeba vůbec nic. Kdo ví? Třeba to u Willa je jen nějakej kec, aby byl zajímavej. I když to vlastně není třeba. On i tak je zajímavej dost :o)
-
Mně to taky bylo nějaký divný, že by se Svojda podepsal jako svojda s malým es. Navíc to velký písmo, chybějící čárky a tečky, nebo věty, které nedávají smysl? PS: Odpočívej v pokoji, Omárku :-)))
-
Nouuu
No ten úchyl říkal že už jsou jen kámoši :) ale podle toho co čtu to vypadá že už si spolu začli skoro před rokem :) -
Ahoj lidi!
Čusík! Susi měla pravdu...byla jsem na dovce u tety na moravě! Ja teda čumím...ne kvůli Omarovi, ale taky kvuli tomu že bude v top 10! Četla jsem si ty příspěvky...a bolely mi z nich zada...jsou hodně( nekterý sem i přeskočila ) Ale pssst! Omare jsem v celku moc rada, že už nam nenadaváš! Ale pochop ty člověka dokažeš někdy tak vytočit...chápu nekdo si sem ploste vleze a napíše něco jinného tvím jménem a to není moc doblí! A mi tomu plostě věříme, ze si to ty plotoze proste nemáme v tobe duveru a asi ji nikdy mít nebudem....ať už ti je kolik je tak je to fuk...pac si v netu může někdo povazovat klidne za 100letýho...a nikdo to nefi! Tak ja budu tadyg psat nejčastěji...přs těch 14 dni co sem tu nebyla mi zřejmě zakrněli prsty tak plomiňte za chyby....maš plafdu susiii te quick je teď nějakej divnej:(((( Ale je to jedno! -
Mail
Jo došel ti mail ode mě ? Zejtra nechám SNAD dovypálit to poslední divko ;) (btw a mám další super videa dneska :)) -
SVOJDO A KOLIK TI JE? ZAJIMALO . JESTLI MAŠ RADY WILLOWI PISNIČKY?
-
Wow!
To jakože spolu chodili rok??? A my jsme o tom nevěděli??? To je ale borčus!!! No... alespoň, že už spolu nechodí, páááč tak zvrácený vkus Will přece mít nemůže!!!!! -
NAZDAR MANDUŠKO NEVŠIMEJ SI OMARA ALE ME JO JA SEM DOBRY
-
To nefim
Netuším jestli celej rok, fakt ... :) Ale ode dneska budu denně sledovat fórum Will News ;)