Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Willík

Ahojte! Na mtv je teď taková sjůpl skupina kluku jmenuje se us 5 a je fakt dobra je asi nová...nefim...ale jedno vim jiste v tej skupine se mi líbi chris wartin je fakt bomba....ehmmm ale will je lepši...on je ledatak na druhem miste plotoze jako hlasove i vzhledove se mu chris ploste nevirovna i kdyby byl sebehezči! Na chrisovi se mi libi jen to ze je hezkej....sice ta skupina zpívá ale on zpívá uplne normálne ani ne hnusne ale ani ne hezky....will má neuvěřitelně krásný hlas...a v tom se mu nikdo nevyrovná;DD Wille dotoho...
  • Jóóó!!!!

Jé, jsem ti zapomněla odepsat, páááč je teďkom ten nový centrum a já se tam vůbec nemůžu vyznat, navíc mi to strašně dlouho nabíhá!! No ale samo moc děkuju!!! Už se moc těším!!!
  • MANDUŠKO ČETL JSEM TO NEJDŘIV V BULVARU. A PAK V NAKYM MAGAZINU BOHUŽEL NEVZPOMENU SI NOVINY KDE TO BYLO ALE WILL PŘIZNAVA ŽE JE HOMOSEXUAL.
  • Ehm ehm

No, Manduš ( promiň, že ti tak říkám, ale mně se to hrozně líbí :o))) ), já tu skupinu neznám, navíc nemám boybandy ráda. Naposledy mě zaujali B3 a to jen díky tomu, že měli tu božííí písničku I.O.I.O. Já to jednou slyšela v Esu a tu písničku jsem si prostě zamilovala. Ale jinak moc přes hudbu nejsem. Já mám mnohem radši filmy! Jo a taky mnohem raději probírám herce a seriály. Will je jedinou výjimkou :o)))
  • Nové CD

Jožišímarjááá!!! Já se tak těším na tu novou Willovu desku!!!! Určo bude ještě lepší než ty dvě předchozí!!!! Já se nemůůůžu dočkat!!!!
  • PIŠU TI JA SVOJDA PŘEDTIM OMAR TED JA

MANDUŠKO MAM STIM ZKUŠENOSTI. OMAR ZA ME PIŠE TED JA NEVŠIMEJ SI HO JAK JSEM ŘEKL WILL YOUNG PŘIZNAVA V V STARYCH MAGAZINECH ŽE JE HOMOUSEXUAL
  • Mno to neni tal:)

Manduš mi říkat můžeš;DD Já wím..ale oni se mi líbili jen tak, ale nemá to nic s tím, že bych přestala mít rada Willíčka toho budu mít furt...a bude plo mě jednička;DD Willíček má nadhernou bladičku;DD Krásný usměv;D Ach jooooooooo:((( já ho chic... jenomže vzhledem k tomu ze mě je 13 a je mu je 24/25 nemám šanci:´(( furt ho poslouchám...mám na jednu jeho pisničku...sestavu...tak ji vzdycky tancujem s kámoškou;D...dnes sem měla oběd...m+la jsem mongolský jidlo hušur to zřejmě neznate...a k piti čaj bléé;p
  • CD

Nojooooooo jenomže KDY to k nám dojde ? :( Hey a Katka mi jakooo ještě neodepsala tak newiiiiim :-/ Ale lepší bude určo, to je jasný :) Už podle těch 6 písniček co z ní mám ( a který tam doufám dá !!!)... I Friday's Child je mnoooohem lepší jak From Now On :)
  • Poslední příspěvek pro Omara!!!

Jsi trapnej!
  • Ahojed;DD

Manduš mi říkat můžeš;DD Já wím..ale oni se mi líbili jen tak, ale nemá to nic s tím, že bych přestala mít rada Willíčka toho budu mít furt...a bude plo mě jednička;DD Willíček má nadhernou bladičku;DD Krásný usměv;D Ach jooooooooo:((( já ho chic... jenomže vzhledem k tomu ze mě je 13 a je mu je 24/25 nemám šanci:´(( furt ho poslouchám...mám na jednu jeho pisničku...sestavu...tak ji vzdycky tancujem s kámoškou;D...dnes sem měla oběd...m+la jsem mongolský jidlo hušur to zřejmě neznate...a k piti čaj bléé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit