Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 18 !!!

No paráda, pomalu ale jistě :) Ten zážitek mi někdy povyprávíš :) paaaa WILL YOUNG THE ONE AND ONLY !!!!! :) Love hiiiiiiiiiiiiiim :)
  • Ježíš neee!

Promiň, Manduš, on není 35. ale 34. To byl překlep. To slunko už mi asi leze na mozek :o)
  • 18.místo

Konečně!!! A já idu spať!!! :o)))
  • Svojdovi

Nazdar, Svojdo! Jsem ráda, že ses přihlásil do mého klubu. Mám jen pro tebe informaci, že už jsi řádným členem klubu, takže se můžeš už plně zapojovat do jeho chodu. Můžeš stahovat písničky ( zatím tam je jen jedna, ale možná ještě dnes přidám další ), fotky a posílat zprávy do anket atd.
  • Čauky Susi, jak je, o čem jste se nebo o čem se bavíte??? nějak nestíhám tak mi to v rychlosti zrepetuj, zítra jedu do lázní, tak si možná, ale možná i neužiju, no pak popovídám, a co jinak???
  • Pro Svojdu!

Ahoj! Jo k člověku který tu byl za pitomce se už nebudu více vyjadřovat! Hi Christina má smůlů! Hádej co mám ....číslo Willa Younga...jedna Angličanka (moje kamarádka) ho zná osobně! Nejdřív jsem ji nevěřila (byla z xchatu) ale pak jsem tam uviděla fotky Willa a jí...ona říkala, že se s ním přátelila když ještě nebyl pop idol...pak odjela do česka má sním stálé kontakty, česky moc neumí, ale dorozuměla jsem se s ní díky slovníku a malému množství zásobníku slov. Klidně ti ho dám...ale tady ho dávat nebudu...ještě by ho omar otravoval...napiš e-mail a já ti to pošlu...teda jestli máš zájem.
  • No, s Manduš se bavíme tak o všem možném. O mojí blbý noze, o boybandech, o Willovi a o jeho doufám budoucím umístění v TOP 10.
  • manduško tobe se libi will young? maš jeho cd?
  • megaupload

Etě to jde přes megaupload ale tam trvá to stahování hodiny :( Hey počkej až uděláme ty stránky, my to nějak vyřešíme :) jo a budou na will-young.wz.cz btw přes mail to nejde, sem to zkoušela ale je to moc veliký :(
  • Náááááádherně zpívá a taky skvěke vypadá:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit