Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MANDUŠKO ASI TE ZKLAMU ALE NEMA ČAS JEDU NA DOVOLENOU DO EGYPTA TA SE MEJ ČUS. SVOJDA
  • Jen tak mimochodem: Willovi není 24 ani 25, ale už dokonce 26!!!!

No jo, Will je formát! Je skvělej! Teďkom furt dokola poslouchám jeho písničky Ready Or Not a Hey Ya! Páni, když si uvědomím, že kdybych nezaložila ten klub, tak tyhle písničky vůbec nemám, je mi vážně úúúzko :o(. Už se těším na to SUPER DVD Live in London. NIKDO MĚ NEODTRHNE OD MONITORU!!!
  • Hmmm

Hih jestli mu nedojdou nápady nebo jestli nepřestane zpívat :) Hey ale to ať ho v nejbližší době ani nenapadne ! To jako nefím co bych dělala ! :)
  • tohle je fakt k smíchu...

Mno...tak jsem myslel, že určití jedinci mají alespoň tolik rozumu a soudnosti, že když píšou za někoho jiného a jsou odhaleni, tak toho nechají. Ale evidentně jsem se ve svém úsudku spletl...Takže, OMARe, byl bys tak laskav a přestal se za mě vydávat...? Děláš mi tu jen ostudu!!! Tak například ty pravopisné chyby. Nechci se vydávat za nějakého odborníka na český jazyk, ale takový hrubky bych fakt nezplodil ani ve stavu opilosti!!! Takže ještě jednou tě žádám o to, abys přestal psát pod mým jménem. Stejně to každej pozná...A hádej, podle čeho!!!Zdar...
  • Aha;DD

Aha já jsem asi totalně blbá:( Too a kolikatej je teď?! ;DDD
  • Pro Mandušku

Ahojda...Ten člověk je fakt neskutečně pitomej, co? (Víš o kom mluvím :o) O Willovi jsem se dozvěděl náhodou z televize...myslím, že to byla VIVA...Mno a pak internet, hlavně jeho oficiální stránky...A z časopisů to bylo nějaký starší číslo Bravo Girl! (kde psali o tom, jak se ho snažila sbalit christina Aguilera a jak narazila :o)a pak snad Story...to už nevím přesně. Každopádně je velice těžký najít nějaký články o něm, protože tady u nás není moc známej...A je to škoda...!!!
  • Me too

No to já taky :) Nic tak já už půjdu, už mi z toho dneska šibe :) měj se fajn, ještě si počkám, jestli nám Will poskočil a pak letím ;)
    • Re: Me too

Nie je to môj " šialok" kávy. Radšej mám Garetha. Gaz, I love you.
  • klub

Ahojte lidi! Založila jsem klub o Willu Youngovi, takže doufám, že se mrknete! Určitě tam najdete jeho hudbu, fotky, texty písniček a mnoho dalších. Je to na www.kluby.quick.cz a klub se jmenuje Pop Idol Will Young.
  • Coo?!

Co se ti stalo s nohou?!
  • psala jsem to tam dole

Ale já ani nevím! Prostě mi v ní něco prasklo a bác - nemohla jsem s ní ani hýbat! Byl to docela trapas, když jsem ležela na silnici a ostatní z ulice se mě snažili dostat na nohy! Ten trapas na tom byl asi nejhorší. I když... kvůli téhle stupidní nehodě nemůžu jet na Willův koncert! Já jsem tam měla jet!!! Do Anglie! Ale kvůli té hnátě prostě fakt nemůžu :o(((((((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit