Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teplouš zasranej

will young je teplouš zasranej
  • Zase postup...

...o jedno míst...Takže jsme Willa dostali na 37. místo :o)
  • Před october je on, sem to špatně opsala, možná tam budou i jiný chyby ale snad mě omluvíte :) předložky mi vždycky dělaly problémy :)))
  • ,,baletka\"

Moji známí to nazvali baletkou. Já vlastně ani nevím, co se mi to vlastně stalo, ale doktor říkal, že to vypadá na meniskus. Asi. Já těmhle doktorskejm řečem ani trochu nerozumím. Jo a jinak mám celý prázky v pr..., páááč se nemůžu ani koupat :o(((
  • Brý skororpoledne...

tak jsem opět tady...dobrá, přiznávám, že Suuusiii má pravdu, že to zas až tak neprožívám. Ale neznamená to, že Willovi nefandím...!!!Jen už to fanouškovství beru trochu s nadhledem....:o))) Ale pořád říkám...Willovi zdar!!!
  • Hoj Svojdo ;)

Jasný to já beru ;) Seš kluk a navíc trošku starší :) Já se sama sobě divím, jak v 18 blbnu když jsem nikdy předtím žádnýho takowýho idola neměla :) Taag se pochlub co všechno do Willa máš, abych si rozšířila sbírku ;)
  • Co se mi na něm líbí?

Tak všechno! Má úžasnou barvu hlasu, jakou nemá žádný jiný zpěvák. Jo a taky je to hezkej chlap! Co záleží na tom, že je gay? Jako idol je naprosto dokonalej :o)! A na člověka působí fakt sympaticky!
  • mistake

Tam mělo bej OD WILLA :) hey já dneska blbnuuu :)
  • Will Young

myslíš si že je krása všechno??? Jo no mě se líbí, a to se mi líbí na všech lidech , čehož si nejvíce vážím a čeho si prvně všímám je USMEV a OČI. To je pro mě hlavní, jo no někdo už je takový, že je krásný, co máme říkat my, no sice mi řeklo pár lidí, že jsem hezký, ale takové příznivce, jako má Will vás, to asi mít nebudu, jo no někdo musí být nemockrásný, nebo ne až tak aby mohli být ostatní krásní a okouzlující jako Will, ale Krása není vše. Co si myslíš ty??? No je gay a co to nevadí, nebo tobě to vadí???
  • yousendit

Ahoj! No hele a ty klipy na yousendit tak to je zvlastni ja proste v kluby quick ty klipy novy videa tak tam prilozim mys zmacknu pravy tlacitko a dam kopirovat a potom k tomu kolonce kam se pise www.str. tak tam dam zase pravim tlacitkem vlozit a tam se mi normalne objewi jen str. yousenditu ne to stahovani neobjewy se mi tam downoland now ale jen str. yousenditu prosim pomozte jak se stahujou widea ....a pojdte kdyz tak na chat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit