Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • coooo

Co cožeee ? Ubývá ? Jak je to možný tohletoooo ? :-O
  • kdo ví???

No mirďasi konkurence mu neroste jen v Ostravě ale i v Ceských budejovicích:)
  • Super klubík!!!

Ahojte všichni! Objevila jsem ten klub Pop Idol Will Young a je to tam vážně skvělý! Gratuluju Suuusiii! A vám ostatním ho doporučuju... Ty Angličanky jsou co zač? No já bych jim moc nevěřila. Ta angličtina mi nepřipadá nijak dokonalá... no, možná se mýlím. Ale Will je stejně nej nej nej!!!!
  • Já jsem ale kozena!!!!

Su blbá či co? Sem chtěla napsat, že to tady DNESKA musí žít jako VČERA!!! Mi jaksi nedošlo, že je už 17.8.
  • Lidi...to je uroven tohle...jak si este nekdo muze myslet ze Will neni teplej?? no nevadi to nejak skousnu...jo a ten odkaz na devotzed..teda www.williamyoung.biz ...you to je fakt dobry forum ale proste musite zvladat anglinu jinak ste v pr**** :) ste tam nekdo prihlaseny??? ja teda jo a kdybych nebyla tak ani nevim jak bych si sehnala vsechny ty supr videa a puisnicky z koncertu ktere se na cedo v zivote nedostanou(coz je skoda) ...jestli nekdo chcete o Willovi neake blizsi info nebo poslet neakou jeho fotky..video nebo neco tak mi poslete e-mail a ja uvidim co pro vas muzu udelat! je fakt skoda ze u nas neni tak slavny protoze neco jako je on nam tady chybi:) tak jo lidi nejte se zas nekdy...KK
  • málem bych zapomněla

Jo a ještě něco. Kdybyste někdo chtěl o Willovi pokecat, napiště mi na mejl.
  • THX

Chjoo to je nanic... ani o jedno místo :( ale dík za přání ;)
  • TOP 10

No jo, asi ubývá, protože jsem normálně zažila, že Alice Bendová, která je aktuálně první, měla i takových 20 000 návštěv a teď je tam vedle jejího jména napsaný 17 443 a ono se to bude určo měnit!!!!
  • jasný

No jasný, to totiž není podle celkovýho počtu návštěv ale podle popularity, je tam napsáno návštěvy za posledních 30 dnů ... takže my kdybysme si taď naběhly spoustou návštěv a měsíc sem nešly taxme v háji víš :)
  • Think I´d better leave right now, before I fall any deeper... :o(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit