-
Můžu se potrhat smíchy!!!
Zdá se, že jsme proti příspěvkům těchto jedinců očkovaní. Já je totiž přehlížím a už o ně raději ani nezavadím pohledem. -
Milý hošík :)
Jejda Omare, ty seš fakt tak strašně milej :) sem moooooc ráda že tě poznávám ;))) -
No tak sory,taky že sem to četla!a píšou to úplně všude,tak tady nekecej!
-
58.místo!!!!
Konečně nějaká změna k lepšímu!!! Já se ani nedivím, když tady lozím 50x denně :O))) -
Klid, Omare. Jestli sis nepřečetl to dole, tak tam jsem psala, že jako o úchylech píšu o lidech, kteří se mi na první pohled nelíbí. A ty ses mi na první pohled vážně nelíbil, ale jak šel čas, tak už to bylo snesitelný... Prosím, nezačínej s těmi nadávkami, ano???
-
will
a výš co já tě nechci z ničeho obviňovat a natož že říkášže je will teplej ale jak četla sem taky něco ale chci se dozvědět jak to že je teplej atd.a zrovinka mám internet a začínala jsem se dozvídat takový věci o mím drahouškovy tak bys mi mohla napsat ty jeho stránky,že?protože já to tady moc neumím ovládat. -
Dneska jsem zažila nejhorší noc ve svém životě! Vůbec jsem nemohla usnout kvůli své pitomé noze, kterou jsem si včera nějakým záhadným způsobem zdrbala! Za nějakou půl hodinu jdu k doktorovi a jestli mi na to dá pouhou mast a řekne s úsměvem na tváři, že mám tu nohu držet v luftě a že to bude za několik dní v pohodě, asi ho zažaluju!
-
hey
No to není, navíc v Česku vůbec :( Tak teď jsem četla článek v jinejch novinách o Willovi a nějakým fotbalistovi ... proboha kdo se v tom má vyznat :) Pak ho vyfotili etě s jedním klukem a zas z toho dělaj aféru ... to je horší jak Spy u nás :) -
Jasný,já bych byla taky ráda kdyby nebyl gay.ale co se dá dělat.Takže ty stránky jsou:www.willyoung.co.uk to je oficální stránka pak www.williamyoung.biz ta je dobrá,můžeš si tam stáhnout nějaký písničky z pop idol,no pak www.popidolwilliam.co.uk no a ted je nová česká www.willyoung.wz.cz ale ještě tam skoro nic není.tak pa pa a kdyby ses dozvědela nějakou novinku tak napiš
-
To já byla na Válce světů
Já jsem zase teď nedávno byla na Válce světů. Fakt skvělej film!