Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě k těm českejm stránkám

Originál o tom jeho oblíbeném TV pořadu zní takto: EastEnders is his fave TV programme. He would love a walk on part. ( no a právě tuto větu přeložila jakože chodí rád na párty. To už by i mě došlo, co to ve skutečnosti znamená!!! Ale já bych jí to odpustila :o))) ) Můžete se na originál kouknout na http://www.popidolwilliam.co.uk/biography.htm
  • Jsem back

Jo, walk on part, chodit na party, to je drsný :D a celkově i ta grafika přehnaná, no prostě musíme udělat něco lepšího ;)
  • qchat

Taxem tě na chatu o tři minuty minula :) chjooo když my se vrátili až teď ...
  • z Leave Right Now

Já užívám prázdnin naplno ( zatím ). Ale stejně se za chvíli budu zase těšit do školy. Zrovna dneska jdu ke kámošce na oslavu jejích narozenin, takže tam to určitě rozjedem. No jo... dneska bude super den. Cítím to v kostech.
  • Blbost!!! Já tam jsem furt!!!
  • Sin City...

...Já zas frčím večer na předpremiéru Sin City...Už se moc těším :o)))
  • NOW

Teď už jo :))))
  • Will

Will je prostě super, sexy, krásnej atd.
  • MIRDAS JE DEBILNI SRAČ
  • Verte nebo ne!!! Vcera jsem byla v Brightonu a kdo sel naproti me po high street?? Ano spravne...Prave samotnej a sladkej WILL YOUNG!!! Myslela jsem, ze mi vypadnou oci z dulku...Jestli mi nekdo neveri, mozna uveri, kdyz dodam, ze Will je na universite prave v Brigtonu, byl to sqelej pocit...Skoda, ze je gay...:o/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit