Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Will Young

Hello everybody! We're from UK and we love Will! He's so gorgeous and wonderful! We're on walking holiday in Prague. It's beautiful city but London is nicer. Cheers!!!
  • To já byla na Válce světů

Já jsem zase teď nedávno byla na Válce světů. Fakt skvělej film!
  • Dneska jsem zažila nejhorší noc ve svém životě! Vůbec jsem nemohla usnout kvůli své pitomé noze, kterou jsem si včera nějakým záhadným způsobem zdrbala! Za nějakou půl hodinu jdu k doktorovi a jestli mi na to dá pouhou mast a řekne s úsměvem na tváři, že mám tu nohu držet v luftě a že to bude za několik dní v pohodě, asi ho zažaluju!
  • AHOJ SVOJDO JAKEJ BYL SIN CITY?
  • 57.místo!!!

Dneska to je jenom o jednu příčku, ale rozdíly jsou stále těsnější. Ještě 21.7. měl Will na kontě ,,pouhých" 1245 návštěv a včera tomu bylo už 1290. Uvidíme, jak to půjde dneska.
  • 58.místo!!!!

Konečně nějaká změna k lepšímu!!! Já se ani nedivím, když tady lozím 50x denně :O)))
  • Můžu se potrhat smíchy!!!

Zdá se, že jsme proti příspěvkům těchto jedinců očkovaní. Já je totiž přehlížím a už o ně raději ani nezavadím pohledem.
  • TOMAŠ

Tak koukám, že se tu opět někdo snaží rozvířit nějakou hádku, ale nevím, nevím, zda-li jeho záměr vyjde :o)
  • chce to Mandušku

Asi by to chtělo další hádku s Omarem nebo například příspěvky Mandušky. Ta je ale nejspíš na dovči, protože se neobjevila v klubu už 6 dní. Uvídíme, jestli bude mít radost z Willova postupu o přibližně 30 míst ( vždyť byl na nějakém 97. místě a teď je na 64. )! I to je úspěch!!!
  • No...

... vážně se zdá, že je ta vysněná TOP 10 o jedno místo dál. Ale to není zase tak strašné. Chce to tady chodit častěji. Ale zase je blbý celý den ( když je tak krásně ) prosedět u počítače. Já to řeším tak, že si beru notebook k bazénu a vždycky po čtvrt hodině se kouknu, co je nového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit