-
to All...
...mno a jak se jináč všichni vlastně máte...??? Jak užíváte prázdniny??? :o) -
TO Michal
Caues...Mno, já makám jako operátor zákaznické linky v jedné velké společnosti...Náplní práce je zvedat telefony a řešit problémy zákazníků. Občas je to docela bžunda, ale někdy se člověk fakt nadře :o) -
Pro dnešek je to 63...
... a já jdu chrnět... -
Já už se k tomu ani nevyjadřuju. Co bych se namáhala?! Zdá se, že někteří jedinci jsou nenapravitelní, i kdyby jste jim do hlavy natloukli fúru keců o slušným chování. No co... já se tím už zatěžovat nebudu.
-
AHOJ VŠECHNY ZDRAVIM
-
Nezapomeňte!!!!
Nezapomínejte, že jsem založila klub Willa na kluby.quick.cz. Pro ty, kteří jsou na týhle diskusi poprvé: klub se jmenuje Pop Idol Will Young a v současné době tam najdete více než 240 fotek, texty písniček, články, hudbu... Tak se určitě mrkněte, ať mi tam není smutno :o))) -
Ciao!!!
Já a italsky? Kdes na to přišel? Anglicky - budiž, čínsky - no fakt nevím, španělsky - pohoda. Tak si vyber. Ale když budeme komunikovat česky, nenaštvu se :O))) -
suuusiii
předevčírem jsem si koupil učebnici italštiny, tak začínám. Tak jestli umíš základy, tak něco napiš. -
Svojdo
a kde děláš ty? No, snídaně je základ dne nebo nějak tak se to říkalo! -
Tak si tak říkám...
... že už je načase, aby Willík vydal nějaký nový CD. To poslední vydal v roce 2003 a dvouletá pauza je pro nás, věrné fanoušky, smrtící dávkou. Každý den čekám, jestli mi nepřijde nějaká zprávička o nějaké novince ve Willově diskografii. Tak zatím pořád nic :-(((