-
to Ma\'ta...
Jééé, ty se máš, žes to sledovala přímo tam...Jak já ti závidím :o) -
Co???
TAkže cesta do TOP 10 se nám trošku komplikuje...Ale nevadí, to se zvládne! Ať žije Will :o) -
To si piš!!!
Jasně, že je Will úžasnej! Nádherně zpívá, skvěle vypadá a navíc je to hrozně sympatickej člověk ( to musí dojít každýmu ). -
Will
Ahoj, náhodou jsem tady narazila na Willův profil a musim říct, že jsem mile překvapená, kolik je tu příspěvků a kolik lidí tady má Willa rádo. Já jsem PopIdol I sledovala v Anglii a celou dobu jsem Willovi fandila. Je to úžasnej kluk! Btw, ty dohady o tom, jestli je nebo není gay... Je. Krátce po skončení soutěže svolal tiskovku, kde to oznámil. Bylo mu líto fanynek, nechtěl, aby se trápily... Je to prostě formát! ;o) -
64.místo
No... moje domněnka, že to tady upadá, nebyla zase tolik falešná. Will spadl o jednu příčku dolů :-(((. Zrovna před chvílí jsem dorazila domů a čekalo mě takové nepříjemné překvapení!!! -
interview
Právě poslouchám rozhovor s Willem, který jsem si stáhla z jedný jeho stránky a můžu se potrhat smíchy. Sice tomu ( s prominutím ) hovno rozumím, ale i tak dokážu pochytit pár ,,vtipných" větiček. -
MIRDAS JE DEBILNI SRAČ
-
Sin City...
...Já zas frčím večer na předpremiéru Sin City...Už se moc těším :o))) -
z Leave Right Now
Já užívám prázdnin naplno ( zatím ). Ale stejně se za chvíli budu zase těšit do školy. Zrovna dneska jdu ke kámošce na oslavu jejích narozenin, takže tam to určitě rozjedem. No jo... dneska bude super den. Cítím to v kostech. -
Kvíz...
I'm here just like I Said, though its breaking every rule I've ever made...Z jaké je to písničky? :o)