Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro suusiii

Ahoj...hele, nejlepsi asi bude, kdyz se na OMARa vykasles. Proste si ho nevsimej, jeho to za chvili prejde...Tim, ze bys na nej byla sprosta (a potazmo tak klesla na jeho uroven), ho akorat podporis v jeho snazeni za kazdou cenu se zviditelnit...Tak ho nechte byt a on se urcite vycuka...Willovi zdar :O)
  • to (S)OMAR

Jake to je, kdyz tebou kazdy pohrda...? Ptam se te, protoze ty to urcite vis. Vzdyt proc by ses jinak pletl do veci, po kterych ti nic neni? Jenom kvuli tomu, abys na sebe upozornil, aby o tobe vubec nekdo vedel, ze existujes...ale to muzes udelat i jinak!!!Nemusis urazet lidi, kteri si to nezslouzi.Proc ti vadi, ze je gay?Ver mi, ze ty bys byl posledni clovek na tyhle planete, po kterym by vyjel...Tak se bud uklidni, nebo si dej odchod!!!
  • pro Danu

Můžeš zkusit třeba www.willyoung.wz.cz. Těch českých stránek o Willovi není moc, protože u nás není moc známý, ale snad se něco najde i později...
  • Omare, zavři už konečně zobák... Nevíte někdo o nějakých dobrých českých stránkách o Willovi?
  • Počítám, že to, že jsi s tím nepřestal, znamená, že se nemůžeš dočkat, až vypěním a napíšu ti těch několik ,,krásných" vět! Tak už mi sakra napiš svůj e-mail, abych ti to mohla konečně napsat!!! Nechce se mi to zvěřejňovat, protože by mě za to určitě zavřeli!
  • will je teplouš

will je teplouš zasranej
  • to::::zuzík

Díky...Asi si ho fakt koupím:o) Škoda že nemáme doma satelit, hodil by se:o)
  • (K)OMAR

Hele, tady na tebe neni nikdo zvedavej, jo...? Jdi si, laskave, masirovat sebevedomi nekam jinam...Tady jsi jen vsem pro smich. Je mi te fakt lito...Sbohem!!!
  • 100%

Na sto péro to stojí zato! Šak Will je boží zpěvák a jeho show musí být skvělý! To DVD sice nemám, ale viděla jsem na satelitu záznam jeho koncertu v Anglii a bylo to super!!!
  • to all...

Taky si myslíte, že si tady někdo jen vybíjí mindráky na někom, kdo je 1000 000x lepší, schopnější, hezčí, sympatičtější, umí líp zpívat, líp se chovat a vystupovat... atd...(to bych tu byla do rána) ??? Asi všichni ví, o kom mluvím, a on to ví taky, takže tu je pro něj vzkaz::: To je starý...Jdi si se svýma problémama někam jinam... Vím, že ti jde jen o to, někoho tady prostě naštvat a zdržovat jej s odpovědí na tvé poznámky, ale já to dělám při vědomí, že je to pro dobrou věc a za dobrého člověka...Takže si jdi své depky zahánět někam jinam..Závist na našeho willa ti v tom rozhodně nepomůže.. A ať už mi odpovíš sebesprostším příspěvkem, všichni ví jak to s tebou asi je...To se pak pozná IQ víš:o) A konečně k Willovi:o) Nemáte někdo jeho Live DVD?? Já uvažuju, že si ho někde na netu koupím, tak jestli to stojí za to;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit