-
Pro xxxx
Už jen způsob, jakým se vyjadřuješ, vypovídá mnohé o tvojí inteligenci. (Teda spíš o její absenci)...Je strašně jednoduchý odsuzovat něco, o čem nemáš ani páru. A navíc, kdo se tě vlastně ptal na tvůj názor? Co se pleteš někam, kde o tebe nikdo nestojí...? Vždyť ani nemáš dost odvyhy k tomu, aby ses podepsal. Je mi tě líto...Jsi pěknej ubožák... -
přeju si mrtě jeho vystoupení z jeho ivích koncertů....
ahojky já bych si moc přála ty jeho vystoupení jsou určitě ůasní....prosím ty bys to mohla nějak zařídit???tak mi musí tady napsat svůj e-mail abych ti mohla napsat a následně se nějak domluvit.....prosím napi.... -
Lidi...to je uroven tohle...jak si este nekdo muze myslet ze Will neni teplej?? no nevadi to nejak skousnu...jo a ten odkaz na devotzed..teda www.williamyoung.biz ...you to je fakt dobry forum ale proste musite zvladat anglinu jinak ste v pr**** :) ste tam nekdo prihlaseny??? ja teda jo a kdybych nebyla tak ani nevim jak bych si sehnala vsechny ty supr videa a puisnicky z koncertu ktere se na cedo v zivote nedostanou(coz je skoda) ...jestli nekdo chcete o Willovi neake blizsi info nebo poslet neakou jeho fotky..video nebo neco tak mi poslete e-mail a ja uvidim co pro vas muzu udelat! je fakt skoda ze u nas neni tak slavny protoze neco jako je on nam tady chybi:) tak jo lidi nejte se zas nekdy...KK
-
kdo ví???
No mirďasi konkurence mu neroste jen v Ostravě ale i v Ceských budejovicích:) -
wille jsi super
-
Will je jednička
Will má nádherný úsměv,který mu vychází přímo ze srdce,taky nádherně vypadá a zpívá nádherně.Měl vyhrát World Idol. Mám ho moc ráda je jako bůh:) -
Wille do toho
Wille,Wille,Wille do toho ty jsi tu soutěž prostě zvítězil a musí se s tím všichni smířit.....a gahreth gates je zřejmě taky teplej já si myslím že k nám byl will tak upřimný že se nám to vůbec rozhodl přiznat ostatní zpěváci by to třeba vůbec nepřiznali...jako gahreth gates......tak čauky.... -
Will young
Já fakt netuím proč není někde v časopisech a takových věcech aby ho skoro kadý znal někde jinde ne jenom ve Velké Britányjí....já tam v časopisech vidím a čtu jenom o Garethu Gatesovy o tom který prostě zůstal jako druhý.....já chci fakt aby o něm vude psali jako o tom který skončil jako druhý.....jestli víte v jakém časopise o něm píou tak mi to prosím pite...dík,dík....a s tím fanklubem souhlasím...ten jeho hlas je neskutečný....s pozdravem vae Caren.... -
PopIdol
Will nemá konkurenci!!!To je snad každýmu jasný!Má úžasnej hlas, vypadá dobře, má nejprodávanější singly v Anglii, koncerty beznadějně vyprodané....a je gay. Na což baby (nevím proč) letí. Je to hold frajer...To ještě neví, že mu v Ostravě roste konkurence:) Třeba se nechám přemlouvat a natočím s ním duet:) -
Pro všechny
Ahoj jak se máte chtěl bych říct jestli někdo máte zájem o to udělat rozhovor do budějovickyho casopisu já willa uznávám jako zpěváka protoze je to muj vzor a tak zpívám jeho písně!!! A napado mě jestli nechcete založit nějáký Fanklub??? Protože Will je osobnost se skvělým hlasem a tak by si to zasloužil a je škoda že ho tady nikdo nezná!!! tak napište na můj email jinak cd je skvělý ale to první nemám ale jeho vystoupení z pop idolu jo tak Goodbye Matej