-
will
a kde třeba v jakém časopise?! -
No tak sory,taky že sem to četla!a píšou to úplně všude,tak tady nekecej!
-
Will
A kde ses ty dozvěděla takovou pitomost že je teplej?To by to museli psát skoro všude třeba v bravu v dívce atd.tak si laskavě nevymejšlej.On na to nevypadá. -
Tak to asi težko!kde ses to dozvěděla?Will je gay.
-
Jste blbý nebo co? Will není v žádném případě teplej a jestli si myslíte že je tak nejste informovaní on má přítelkyni jménem Hanah a je do ní šíleně zabouchlej a prej to co veřejně říká to si dělá legraci a jeho bričští fanoušci to věděj.
-
fnxzr
Neverim ze je Will teplej. -
Ahojte,teda ty máš takový štěstí!já co bych za to dala vidět ho.bože on je tak skvělej.taková škoda ze je gay.má tak skvělý písničky.holky kdybyste o něm ještě něco věděli pište,pa pa
-
Petro muzes mi udat adresy, taky bych si rada precetla, jak ta priznani podal verejnosti...
-
Je to skoda :(
Jaaaa ti taaaak zaavidiiiim .... Co bych za to dala ho videt nazivo ! Ale sance ze tu bude vystupovat je asi mala co ? :( je to fakt ten nejviiiiiiic sexy kluk a ma krasny pisnicky, nadherne zpiivaa .... Hmmm taky si rikam ze je to az moc na "normalniho" kluka ... na netu jsem si precetla uz dost verzi jeho "priznani" :( -
Je mi lito Evi, ale musim te zklamat...Brigton je taktez svetove proslule mesto gayu, temer kazdy druhy jim tu je...Poradaji se tu gay festivaly apod. A je to jeden z duvodu, proc se tu usidlil Will...Kazdej Anglican to vi, protoze on to dokonce verejne priznal..Ach jo...