-
will
je desna skoda ze je teplej protoze jinak je desne sladkej a roztomilej a ja ho proste zeru at si rika kdo chce co chce!! -
ještě dodatek >> Will není z Brightonu, ale bydlí v Londýně, mám i jeho adresu ;) a vystudoval politologii ... jo a ten email je sek :)
-
Taagže sem přišla trošku pozdě :) nefím co to je za kecy s tou přítelkyní, třeba viděli jeho bratra (má dvojče - Ruperta) s nějakou holkou a hned z toho jsou aféry :) Na www.williamyoung.biz jsou články a tam Will otevřeně mluví o svý homosexualitě, je ale potřeba umět aspoň trošku anglicky :) Vždyť to přiznává i na svých oficiálních stránkách www.will-youngonline.com ! :) nebo zadejte do Googlu "Will Young Gay" ... to je článků :) Každopádně nám to může být jedno ne ? :) Písničky skládá tak i tak hezký ;) a tady se o tom nemluví protože tady Willa nikdo nezná. Každej sice ví že je to anglická superstar ale to je tak všechno... Nechápu to, když je v UK tak slavnej .... těch ocenění co už tam dostal a tak ... Já jsem si jeho obě CDčka, spoustu dalších singlů a písniček, všechny klipy, spoustu videí z živejch vystoupení a videozáznamy z PopIdol nestahovala z internetu, to snad ani nejde :) aaale mám to přes P2P programy jako jsou DC++ nebo BearShare. Doporučuju :) je tam vážně všechno ...
-
tak to fakt nevim,mám od něj stáhnutý jedno cédo a to mám od kámoše,ale můžu se ti zeptat na tu adresu,tak pak někdy pozdeji nápíšu.to druhý mám originál,obě jsou úplně skvělí.tak pa pa a pak ti někdy napíšu
-
Will
ne jeho cédo nemám ale zrovna se chci naučit si ho někde stáhnout,výš a ty jeho céda umíš stáhnout a potřebuju k tomu nějaký jeho stránky ale nevím jaký tak kdyby jsi měla tak mi je můžeš dát. Pá -
Ahoj,to je super.Já tohle všechno vim,ale je problém že se moc neviznám v tich anglických stránkách protože neumím moc anglicky.Jo a chtěla sem se zeptat jestli máš jeho cédo a jaký,a jaká písnička se ti nejvíc líbí.Tak čus
-
Will Young
Tak sem se teda dozvěděla,že Will Young je gay a vůbec mi to nevadí hlavně,že překrásně zpívá.Jenomže jsem někde četla,že má přítelkyni jménem Hanah a teď vím že to byla pěkná blbost.A zjistila jsem,že na veřejnosti prohlásil o svém prohlášení to co ti teď napíšu(říká Will při nedávném rozhovoru):JE TO PRO MĚ PŘIROZENÉ A NEMÁM SE ZA CO STYDĚT,JSEM GAY A JSEM S TÍM SPOKOJEN,NEVÍM PROČ SE KVŮLI TOMU DĚLÁ TOLIK POVYKŮ.Tak tohle řekl Will Young a na této stránce si můžeš poslechnout pár písniček Williama Younga:www.will-youngonline.com dáš music a tam dole zmáčkneš play a pustí se ti jedna písnička,možná tohle všechno výš!Tak se měj a taky mi něco někdy napiš.Pá Pá Mandy. -
Jasný,já bych byla taky ráda kdyby nebyl gay.ale co se dá dělat.Takže ty stránky jsou:www.willyoung.co.uk to je oficální stránka pak www.williamyoung.biz ta je dobrá,můžeš si tam stáhnout nějaký písničky z pop idol,no pak www.popidolwilliam.co.uk no a ted je nová česká www.willyoung.wz.cz ale ještě tam skoro nic není.tak pa pa a kdyby ses dozvědela nějakou novinku tak napiš
-
will
a výš co já tě nechci z ničeho obviňovat a natož že říkášže je will teplej ale jak četla sem taky něco ale chci se dozvědět jak to že je teplej atd.a zrovinka mám internet a začínala jsem se dozvídat takový věci o mím drahouškovy tak bys mi mohla napsat ty jeho stránky,že?protože já to tady moc neumím ovládat. -
No tak třeba v topdívce,no ale píšou to úplně všude.zajdi si na nějaký jeho stránky,tam je toho dost