Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teplouš zasranej

will young je teplouš zasranej
  • Will is the best!

No jasně! Will je ten nejlepší zpěvák, jakého jsem kdy slyšela zpívat. A ty, sprosťáku, se nauč česky - zpívat se píše se Z a ne se S!!!
  • TO: OMAR

No ne, kdyz si tak procitam ty tve prispevky, mam pocit jako bys psal pouze o sobe, frajere!
  • Neinteligentní stvoření se už neinteligentní narodí. Jestli si myslíš, že se kvůli tomu půjdu věšet tak to ses sek. Nebudu tady ani psát, co seš vlastně zač, protože to vůbec není třeba. Věděla jsem, že napíšeš přesně něco takového, takže jsem naprosto klidná. Jen by sis mohl začít uvědomovat, že nemáš lézt tam, kde tě nikdo nepotřebuje. Uděláme dohodu. Ty nebudeš lézt na Willa Younga a já zase nebudu lézt na Horvátha, Noskovou, Amiriho a Foreta. Comprende???
  • Willík je nejlepší

No já fakt netuším, co má ten XXX proti gayům.Mně osobně je úplně jedno, že je Will gay!!!Má totiž úplně božský hlas a je to nejlepší zpěvák všech dob. Nevyrovná se mu ani ten Kurt z Norska co vypadá jak hobit.Já to každopádně vůbec neřeším.Mám od Willa dvě originál cedka a neustále mám discmana na uších. V počítači mám tak 200 jeho fotek a nad postelí 12 jeho plakátů.Chtěla bych jet na jeho SUMMER TOUR 2005,ale bohužel mi to letos nevyjde.Každopádně, pokud se tam někdo chystáte, dejte mi vědět, jaký to bylo!!!!!
  • Lidičky jak já jsem ráda, že jsem konečně našla někoho, komu se Will taky líbí:-) To snad ani není pravda:-) Mám od něho obě CD a jsou skvělá.. Kdyby tady udělal koncert, tak to by bylo fakt božíí...Je to skvělý kluk (chlap) a je mi hrozně sympatický:-) ..hmm...škoda že je to gay:-( A pro katku::: Nemhla bys mi prosím prosím poslat něco od Willa? Fotečky, videa... Já jsem toho zatím moc na netu nenašla, ani jsem moc nehladala.Děkuju moc
  • pro XXX

A to říkáš zrovna ty...?Že je duší pořád dítě...??? Aaach jo...Někteří lidé zůstanou asi navždy stejní...
  • Will je prostě roztomilej a přitažlivej chlap s krásným hlasem
  • willyoung

hmmmm...tak jak vidím tak jedinci tu pořád existujou....a já myslela že jsme se jich už dávno zbavili...no to je už jedno...ale já willa younga miluju je tááák sexy a užasnej a ten xxx mu jenom a jednoduše závidí tak je to ůplně jedno tak je to nakonec ten který neví co se svím životem a zavidí zavidí zavidí nic jiného to není jen sobeckost a hlupák jsme v demokracii právo svobodného názoru ale tohle je už drzost tohle je pro jeho fanynky né pro ty kteřím vadí že je teplej mě osobně to vůbec neva protože se nebudu bát že ho někde v časopise uvidím s ženskou ale s chlapem by se neodvážil ale stejně si myslím že jsou češí pozadu protože to že je gay už o něm věděli v roce 2002 kdy začala soutěž pop idol tak stejně vyhrál tak to máš fakt smůůůlu xxx....tak se zase můžeš frátit do hrobu frajére pochibuju že tě nějaká holka nebo kluk bude chtít tak proto opruzuješ člověka který narozdíl od tebe něco umí ZPÍVAT a proto ho všichni milujou a tebe to štve že tebe nikdo to je mi tě líto....měj se tááák špatně jak jen můžeš pak to může bejt aspoň trochu dobrý....wille wille wille jsi jediněčnej já tě miluju.. to nebylo pro xxx to bylo o mým miláčkovi willíčkovy....
  • Think I´d better leave right now, before I fall any deeper... :o(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit