-
Vážený pane Bakala,obracím se na Vás s nabídkou.Jsem z Frenštátu p/R kde jistě víte máte neotevřen důl Frenštát,který se již brzo podle mne otevře kvůli těžbě plynu,což je dobře.Asi 1Km od dolu se nachází hotel Vlčina,který je již 3 roky na prodej a myslím že pro Vás byl by zajímavý.Tento hotel byl oficiálně otevřen 12.7.1946 tehdejším prezidentem Dr. Edvardem Benešem.Pravdou je že vinárna hotelu byla kolaudována již v roce 1942 kdy tam pobývala část "Hitlerjúgend".Tento hotel musíte znát jako rodilý opavák,pokud jste tam nebyl osobně tak jste určitě o něm slyšel.Pravdou je že tam spalo několik prezidentů počínaje již zmiňovaným Dr.Benešem tak také Tondou Zápotockým,Ant. Novotným a Ludvíkem Svobodou konče.Klement a Gusta tam nespali.Nynější prezident Václav Klaus tam byl ale nespal tam.Hotelovou restauraci a vinárnu zdobí malby nár.umělce rodáka z nedalekých Trojanovic Antonína Strnadla,malou jídelnu pak zdobí malba od brněnského akad.malíře Miléna.Celý hotel navrhl známý architekt též brňák Fuchs.Tento hotel ční na kopci zvaném Horečky,Frenštát p/R vidíte jak na dlani a panorámu celých Beskyd počínaje bájným Radhoštěm,Tanečnicí Kněhyní,Smrkem,Stolovou,Ondřejníkem a Lysou horou konče.K hotelu Vlčina patří i Stará Vlčina zachovalá původní stavba která vznikla na počátku 16 století.Hotel má kapacitu i s přistýlkami 109 lůžek a velké parkoviště i s přistáváním helikoptéry.Hotel leží uprostřed lesů do Frenštátu 3 Km ,Ostravy 40 Km a Opavy 60 Km na severu Valašska.Na pozemku hotelu se může postavit kongresové centrum pro 250 až300 osob.Jak jsem se již zmínil důl Frenštát je vzdálen od hotelu 1 km vzdušnou čárou po silnici necelé 2 km. Podle mne odhaduji že začne se těžit plyn do pěti let a pro Vás byl by hotel dobrá investice ale do toho Vám nechci mluvit,chci jen by jste si to dobře zvážil.Já pracuji v nájmu 300m od hotelu Vlčina na kolibě nad Vlčinou a nezastírám že i pro mne by to bylo velmi výhodné kdyby se hotel prodal.Jestliže se ozvete dávám Vám svůj E-mail rezervace@kolibanadvlcinou.cz Tel.603 526 469 a jsem z pozdravem "Za Valašsko krásnější"a "Valašský plyn" Oldřich Kutáč Koliba nad Vlčinou Trojanovice- -Horečky 691"PS Já jsem již důchodce ale pracujíci,přesto budu chtít nechť se plyn zde těží,by se zmenšila nezaměstnanost která je na valašsku dosti velká. Díky. *1*
-
Rád bych se s Vámi sešel.
Přeji příjemný den.
S pozdravem
Jiří Váňa
jiri.vana@businessclothes.cz -
Dobrý den pane Bakalo,vím,že nejsem ani první,ani poslední kdo má na Vás takovou prosbu,ale přesto to zkusím.Přítelkyně byla na mateřské a jakožto kadeřnice přemýšlela,co bude až jí mateřská skončí.Přesvědčila mě,že bude nejlepší,když si postavíme na pozemku vlastní malé kadeřnictví.Vzali jsme si půjčku a těšili se,jak to hezky půjde.Byli jsme ale pořádně naivní,protože jsme chtěli vše udělat řádně a podle zákona,ale úřady nám jenom házely klacky pod nohy...samé obstrukce atd.Dnes už bych to udělal jinak,ale bohužel je situace taková,že se začaly dluhy nabalovat a na zahradě je rozestavěné kadeřnictví.Chtěl jsem Vás proto požádat o půjčku ve výši 700 000 kč na zaplacení dluhů.Mám hodně menších půjček a dohromady platím měsíčně částku,kterou už nezvládám splácet.Potřeboval bych půjčit na delší dobu,aby se mi splátka snížila.Nechci po Vás žádný dar,sepsala by se smlouva Vaším právníkem,byly by tam sankce za případné prodlení a měl by jste na konci zisk....takže žádná charita.Napsal jsem Vám,protože už nevím jak z toho ven.Za lichvářem nepůjdu a banky mi nepůjčí.Kdyby jste mi chtěl pomoci tak mě prosím kontaktujte na můj mail bob79@seznam.cz a domluvíme se co a jak.S přáním pěkného dne Martin Š.
-
-
Jste blázen???víte kolik takových potřebných a chtivých peněz je kolem nás??? :-)))srandisto :-)))
-
-
Pomoc v nouzi
Od roku 1989pracuji jako horník.Po 16letech na dole jsme se s manželkou
rozhodli koupit rodinný domek,na hypotéku,Vše bylo v pořádku dokuď mi
lékaři na preventívní prohlídce našli artrozu všech kloubů,bloklou krční
páteř,skoliozu páteře,postižené jsou i kýčelní klouby artrozou 3stupně,
lékař mi sdělil,že se do dolu už nevrátim a že mne propustí na všeobecnou
nemoc,což pro mou rodinu znamená katastrofu.Nebudu moct splácet hypotéku a
ani uvěry které jsme si s manželkou byli nuceni vzít na rekonstrukci
baráku.Jěště je třeba dodělat střechu, vyměnit pár oken,zateplit
fasádu,udělat komplet instalaci elektřiny a spoustu práce kolem domu. Já
už skoro nemůžu vyjít ani schody,bojím se co bude.Je mi 39let, mám tři
děti ve věku 13,5 a 2 roky.Vím,že Vás takhle dost lidiček otravuje,ale já
vím,že Vy nám můžete pomoct,chce to jen trochu lidskosti.Je mi to dosti
trapné takhle si prosit o finanční pomoc,ale nic jiného mi nezbývá pokud
chci žit se svou rodinou bez dluhú a vychovat tři zdravé děti.Proto jěště
jednou prosím pomozte mi i mé rodině.Děkuji. -
-
Re: Pomoc v nouzi
Dobrý den, no jen by mě zajímalo jak se takové nemoci vyrojí z ničeho nic bez předchozích potíží...jako 16let jsem zdravý jako ryba a pak v den lékařské púrohlídky kvůli hypotéce najednou ouvej a vše je v háje?to snad ne?a žebrat o peníze na internetu je ubohý...řešení: nemáš na to prodej barák a kup byt.. -
-
Re: Re: Pomoc v nouzi
Když nevíte nic o tom člověku,tak proč ho urážíte?Vy jste snědl všechnu moudrost že?Jsme opravdu národ závistivců a hrozně nepřejících lidí!
Ať je to jak chce,tak ten člověk nežebrá,ale určitě zkouší co se dá-tak proč ne?Vždyť jsme ve svobodné zemi.
Má tři děti a dům na kterém se určitě nadřel a nechce ho opustit.Vím co to je artroza-také přišla bez varování pane.Tolik jsem pracovala,až jsem onemocněla atd...,ale vám to nebudu vysvětlovat.Vy to možná pochopíte až se něco nečekaného stane i vám.Horáková -
-
Re: Re: Re: Pomoc v nouzi
Chtěla bych vidět ty jeho mozoly z práce na stavbě domu, přípaně z jiné práce. Je to člověk, který dovede lhát tisícům lidí a pak je podvést. Asi má opravdu kvalitní vzdělání. Divím se,že mu někdo může fandit.
-
-
-
Re: Pomoc v nouzi
Nepýtať o peniaze, založte nádaciu zameranú práve na osoby ako ste vy (isto vás bude dosť) a ponúkni OBCHOD, na to Bakala počuje. Nech bude v podnikových novinách napísané: OKD si váži svojich bývalých zamestnncov, a preto vyplatí na podporu xx milionov korún. Firma má reklamu o tom, ako je šľachetná a vy máte ďalšiu prácu. -
-
Re: Re: Pomoc v nouzi
Dobrý,
Pan Bakala nedával sliby. Nýbrž se zaručoval službou zprostředkováním prodeje bytů. Nedodržení se vystavil trestnímu stíhání. Dokonáno bylo prohlášením 14.5.08. Proto budou poudávat trestní oznámení tisíce občanů. Krom too i spoustu stížností, i mimo české orgány.
-
-
-
Hledám sponzora
Dobrý den
jmenuji se Petra Trojáková,jezdím vytrvalostní dostihy,mám velice dobré koně do tohoto sportu,Loni jsem se účastnila mistrovství Evropy,na což sem získala i možnost startovat na závodech ve Spojených Arabských Emirátech na pozvání šejka.Měla sem kvalifikaci i na mistrovství světa,bohužel nejsou finance na tak prestižní závody.Tomuto sportu se věnuji,jak jen mohu.Příští rok bych opět chtěla startovat na mistrovství Evropy ve Španělsku na 120km,bohužel příprava koní je příliš drahá,tudíš mám doma dobré a trénované koně,ale nemohu je ukázat a tudíš ani dobře reprezentovat naší republiku.Proto vás moc žádám o nějaký sponzorský dar,popř bližší účast v tomto náročném sportu.Předem moc děkuji za jakoukoli odpověd.Vážně moc prosím pomozte mi,dávám do koní vše co máme,bohužel to ale nestačí,prosím alespon o minimální sponzorský příspěvek.Příp.info na tel:737620089 s pozdravem Petra Trojáková -
-
Re: Hledám sponzora
Šľachetná prosba o drobné, a čo tak si položiť otázku: Koľko zarába taký zamestnanec OKD priamo v doloch, kde sa získava zdroj tržieb firmy? -
-
Re: Re: Hledám sponzora
NO CO JE MI TŘEBA DO TOHO KOLIK VYDĚLÁVÁ ČLOVĚK V OKD?Ženská si naivně myslí že si tuto diskuzi čte i pan Bakala(nebo že byť o ní jenom ví, což je hoodně naivní), a zkouší z něj vytáhnout prachy..což by zkusil každej třetí tady myslím... *3* -
-
Re: Re: Re: Hledám sponzora
hehe konecne prvni komentar co se mi zamlouva:) good work
-
-
-
-
Dobrý den, je možné získat na pana Bakalu e-mailovou adresu? Děkuji Roman -
-
Re: E-mail
looooooooooooool zkus bakala@seznam.cz :-D -
Re: E-mail
Dobrý den,kdyby jste ji sehnal prosím pošlete mi ji taky.Moc děkuji
-
-
Dobry den pane Bakala.Jsem momentalne bez prace a rad bych pracoval jako nejaky delnik na Vasem pozemku kde bydlite a staral se o udrzbu.Pochazim z vesnice a mam skusenosti a manualni prace se nebojim.V soucasne dobe bydlim v pronajmu na Vsetine a je mi 52 let ale fizicky jsem na tom dobre. surylubos@seznam.cz. Dekuji a pekny vecer.Sury.
-
Pozdrav
Dobrý den pane Bakalo,
dnes jsem projížděla internet a v rámci svého podnikání jsem vyhledávala nové možnosti reklamy a obchodních příležitostí. Díky nejrůznějším odkazům jsem se dostala i na Váš životopis a se zájmem jsem si ho přečetla. Musela jsem se usmívat, když jsem zjistila, že jste nejen Vodnář, jako já, ale že jste vystudoval i textilní školu v Brně - stejně jako já :o)))
Vaše vzdělání, odvaha a obratnost v obchodu je úctyhodná a já budu doufat, že se mi podaří Vás alespoň malinko kopírovat, stejně jako v předchozích dvou případech :o)))
Přeji hezký den Vám i Vaší rodině,
S pozdravem,
Jitka Hanáková
www.jh-hracky.cz -
-
Re: Pozdrav
Ty si ale blbá kráva, také Bakala potrebuje, aby mal z čoho rozhadzovať.
-
-
Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou
Dobrý den, prosím všechny čtenáře aby nahlédli na web http://www.bytyokd.cz, kde sdružení nájemníků bojuje o odprodej bytů slíbený panem Bakalou v roce 2005. -
-
Re: Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou
Neverte sľubom kapitalustu BAKALU. Oni iba rád dáva. Nezbohatol na tom, že by ich plnil. -
-
Re: Re: Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou
Milý Marku nejde jen osib. Jedná se o zaručení se provedení služby převodu bytů nájemníkům. Pro nedodržení, bude čelit soudním stíháním, přesně podle zákona. Trestních oznámení bude daleko více. Nemluvě o nepříjemných stížnostech, které ho důkladně proklepnou. Protože české politiky promazal, Budoumít co číst i v EU.
-
-
-
Kašlu na studený vataře...
Kašlu na studený vataře,já se obracím s prosbou na podnikatele,jenom oni dokážou pomoct.Potřebuji sehnat do dalšího podnikání 1.3mil cca do 5let vrátím,poze osobní jednání.Je to výzva?Nebo somrování?Dám do protiůčtu svůj byt na který jsem 5let dřel jako mezek.Najde se někdo OPRAVDU férovej?Nemohu čekat dlouho,děkuji.