Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Pohlreich

OSOBNOST 10.3.2009 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* Zdenda vaří skvěle tak bych chtěl umět jedině k němu na vaření to jo
  • Buran zústane buranem. Nejsem pro cenzuru,ale pro takovýho pablba udělat pořad v televizi. Stejně se jen opičí po zahraničních pořadech a hlavě se neumí chovat buran.
  • Jako kuchař-Dobrý,?!
    Jako člověk-Primitivní HULVÁT!!!
    • Je to obyčejný buran. Někam přijede,žere a chová se jako prase a nakonec všem vynadá. To udělat u mě, tak mu do toho jeho prasečího rypáku šlápnu.
      • Co to pisete za spatnosti to je hnus je videt jak jsou zavistivy zli lide Zdenek super chlap smekam klobouk Berus
    • Přesně tak, jenom urážet umi!
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zdeněk Pohlreich je mimozemšťan DUDDITS z filmu Dreamcatcher - Pavučina snů ! Ó jaká to podoba !!! Odhalil jsem velké mimozemské spiknutí v české kuchyni ! Schválně na to mrkněte na google obrázcích .
  • kolik zdeněk měří? nevíte to někdo? aspoň přibližně?
    • 17 centimetrú
  • Přeji Vám, aby Vaše operace menisku dopadla stejně dobře jako mně v pondělí 14.10. 2013. Už běhám jako srnka. Držím palce. Jitka
  • uz se tesim na porad az budete ucit mlade uvarit nejakou obyčejnou chutnou polevku.
    Prosim ale komentujte jim to odborne , ne nesmysli. Pred tim si to nastudujte a pak dejte do televize , uvědomte si ze vas poslouchaji i jini odbornici. Trochu se na ten porad lepe připravte po odborne pruprave at nerikate voloviny do televize.
    Dela to spatny dojem v televizi. Sice umite uvarit , ale neumite to okomentovat.Typuju to na zaka z 5 tridy.V jedne ukázce vareni jste mel odpovedi jak ucen 1 rocniku pomalu.
  • Ja když uvarim tady v cechach tak vsem chutna , ale zjistil jsem ze na Slovensku toto jidlo uz nedelaji stajne jako v cechach, A nemuzu se vnucovat ze ja jsem KING a on ne.
    Když jsem videl varit mlade nemce tak jsem se musel zasmát. ale ve vysledku to docela bylo dobře.Ja myslel ze vari amater.
  • Není to třeba spatny clovek ale velkej hulvat v te televizi.
    Stoura se porad v nose, hladi si hlavu a mlaska u jidla.
    U stolu sedi jako buran s vidlickou si div nevypíchne oko. A porad se necemu tlemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit