Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
319 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b

bhttp://img.osobnosti.cz/smiles/6.g if
    http://img.osobnosti.cz/smiles/ 6.gif
  • Ta naše povaha česká

Vážený pane Svěráku, velmi jsem ocenil váš přízpěvek v pořadu " Ta naše povaha česká" vysílaný v neděli 30.3.2008. Kéž by tento názor zdílelo více umělců. Nedávno jsem se potkal s bývalim ředitelem umělecké školy u nás v Třebíči, panem Havranem. Velice vážený pán a povídali jsme si spolu právě na téma vulgarity v naší kultuře. Jak špičkoví herci se propujčují k vulgaritě a jak celý sál propukne v obrovský potlesk po vyslovení těch nejvulgárnějších slov. Mám za to, že to vše dosti výmluvně ukazuje na kulturnost našeho národa. Kdo jiný by měl kultivovat kulturu nežli samotní herci. Kladu si otázku kdo, nebo co je nutí uchylovat se k takovýmto pokleskům. Děkuji za Váš názor. Mějte se moc hezky, přeji hodně zdraví, pohody.
    Miroslav Čech
  • ŽÁDOST O MAILOVOU ADRESU

Milý pane Zdeňku,
    mohla bych Vám napsat na nějakou e-mailovou adresu? Jestli je to možné, napište mi ji, prosím Vás, na adresu stastnatrinactka@seznam.cz. Jestli Vám není možné psát na e-mail, nevadí, snad Vám aspoň někdy zbude trocha času podívat se do téhle diskuse ve Vašem fanklubu. *4*
  • Blahopřání

Milý pane Zdeňku, k Vašim dnešním narozeninám Vám přeju hodně zdraví, štěstí, pohody, lásky a pěknou oslavu s Vašimi nejbližšími. Mám moc ráda Váš humor a filmy s Vámi mohu vidět hodně často, pokaždé se dobře pobavím (proto jsem si jich dost nahrála na videokazety, takže se k nim mohu kdykoli vracet). Mějte se moc hezky a ať máte pořád dost elánu v práci i v osobním životě. *4* *3*
  • Krásné narozeniny

Dobrý den,pane Svěráku!Jste dobrý herec.Vratné lahve jsem zatím neviděl,ale věřím,že je tento film moc dobrý.Dnes máte narozeniny.Chci Vám touto cestou poblahopřát k vašim 72 rokům.
  • Žák

Jste můj oblíbený herec *3* *3* *3*
  • Kinha

Dobrý den Pane Svěráku,paní učitelka nám dala za úkol číst knížku od Vás TATÍNKU TA SE TI POVEDLA.Ale já jí nemůžu nikde najít a maminka jí nemůže sehnat.Nemohl by jste mi poradit??Kde by se dala koupit děkuji Eva 2.B.
  • Námět na scénář

Vážený pane Svěráku, prosím, touto cestou o Vaši I-meil adresu.Chci Vám zaslat, dle mne, velmi poutavý námět na scénář k filmu.Příběh /již téměř kniha/ situovaný na vesnici 70.-80.let se humorně zaměřuje na jejich obyvatele.Díky Vám. mob.723001015
    • Re: Námět na scénář

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak dopadl Váš pokus o kontakt na pana Zdeňka Svěráka. Projevil p. Svěrák zájem o námět? Též již dlouho sháním na něho kontakt. Děkuji Vám za odpověď. Zd. Žalský, Praha
  • dobrý den

Dobrý den pane Svěráku, píšu Vám, protože Vám chci říct,že mám hrozně ráda Vašeho Járu Cimrmana. Se 2 dalšíma kámoškama se tomu smějeme a pouštíme si je pořád dokola, myslím ty Vaše hry. Dívám se na ně od deseti let. Znám je uplně na zpamět. Nikdy mě nepřestanou bavit.
  • Prosba

Pane Svěrák, přeji Vám pěkný den.
    Já vlastně nevím, zda se k Vám tyto dotazy vůbec dostanou, ale zatím je to první pokus s Vámi kontaktovat. Chtěl bych si objasnit některé souvislosti na ší historii a současnosti. V zásadě jaká je skutečná souvislost mezi osobami Jan Amos Komenský, Zdeněk Svěrák a Jára Cimrman? Nějakým způsobem mě tato věc zaujala. Pokud můžete a chcete, ozvěte se mi na mou adresu. Děkuji Jiří Šumbera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit