-
Chci se připojit s blahopřáním k narozeninám. Milada
-
1)snad by pomohlo natocit novelu o Teplicich nejakou neurazlivou formou,zrejme s minimlnim kometarem.
2)Zakonik prace by mel platit i pro nase obcany, pozivajici bruselskou poslaneckou ochranu.Pokud se rano s batohem jen zapisi a jsou doletadla, je to podvod a mel by se trestat pokutou. -
zdeněk troška
www.talentmanie.sk .porota. . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Námět na nový film
Dobrý den,
nevím, zda se zde opravdu jedná o stránky, které čte skutečný režisér pan Troška, ale pokud ano, moc Vás, pane režisére zdravím a vzdávám hold Vaší práci. Trilogie Slunce, seno... je podle mě prostě fantastická. Nedávno jsem Vás viděla na zámku v Miloticích, šel jste kolem mě a já si moc přála Vás kontaktovat, ale nešlo to.
Myslím si, že bych pro Vás měla dobrý námět na film. Mohl byste podle něj natočit komedii ve stylu Slunce, sena...
Znám důvěrně jednoho člověka, který je neuvěřitelně obézní a líný a situace, které jsme společně zažili, by jistě pobavili diváky napříč generacemi. Věřím Vám, že byste se dokázal té látky chopit a zpracovat ji tak, že by vznikl Váš další ůspěšný film. Mějte se krásně a pokud byste měl zájem o spolupráci, tak mne, prosím, kontaktujte na můj mail. Srdečně zdraví Simča *3* -
Zdravím, nemáte někdo kontakt kde by se dalo přihlásit na konkurz do filmu Zdenka Trošky? Děkuji za info- nikoleta43@seznam.cz
-
Z
je strašně hodnej a citlivej *4* -
lámu si hlavu, kdy bylo natočeno SSJ
Už dlouho si lámu hlavu nad tím, kdy vlastně byl natočen 1.díl Slunce sena.Na začátku filmu a v knize o Heleně Růžičkové je zmínka právě o trilogii, kde píšou 1983, ale na internetu je všude 1984.tak nevim,co si mám o tom myslet. *7* *7* -
-
Re: lámu si hlavu, kdy bylo natočeno SSJ
paní Michaleo, 1.díl byl točen od 19.7 do 7.9 1983 , mám tento údaj přímo od mistra režiséra.
-
-
Mílý pane režisére
Ráda bych si také jako jedna z mnoha zahrála v nějakém Vašem filmu nebo snad v pohádce pokud se rozhodnete zase nějakou krásnou natočit :D
Kdyby Vám snad někdy pochyběla nějaká ta princezna, v horším případě ježibaba :D a na celém širém světě by nebyla žádná k sehnání, věřte, že já tu budu a budu čekat! Vím, že zázraky se nedějí ač na ně naivně stále věřím a šance na úspěch je mizivá, ne-li žádná.. Přesto aspoň tenhle vzkaz pro splnění svého snu udělám a budu doufat :D
Jinak přeji spoustu dalších úspěchů v nátáčení filmů :) -
Dobrý den, je možné se přihlásit do nějakého konkurzu u Vás, či do filmu, nebo nějaká výpomoc? Ráda bych našla uplatnění v této oblasti zvláště komediálních filmů, již jsem natáčela s Tomášem Matonohou- CO NA TO ČEŠI a soudkyni Barbaru a byla jsem na castingu Policie Modrava, moc mě to začalo zajímat a hlavně bavit. Vendula- vachtova@centrum.cz
-
-
Takových by bylo .....
-
-
Neberte lidem jejich sny a přání. Většině lidí se filmy pana Trošky líbí a tak to respektujte. Vždyť je kouzelné že za úspěšné filmy dostal od pánů kritiků plyšové medvědy. *4*
-
-
-
Zdenda :D
Je to moc fajn člověk :D sama jsem ho potkala, když jsme byli na dovolené v Českéch Buďejovicích tak sme se stavili v Hošticích a měli to štěstí, že sme ho potkali, dokonce sme potkali i starou Konopníkovou :D všem tam dělal průvodce a prováděl nás po vsi.Mně se ptal jak se jmenuju, odkud jsem atd. :) on mezi ty nafiflený hvězdy rozhodně nepatří!:) jinak je mi líto jeho taťky a stejdy :/