-
Návrh
Dobrý den pane Troška,moc ráda bych si zahrála u vás ve filmu nebo v pohádce s moji babičkou.Babička je už starší ale nepokazí žádnou legraci já jsem upovýdaná mám dlouhý vlasy a hraju na housle.Nevím kam bych vám měla napsat tak to skouším tady.Děkuji vám za odpověd.Jana -
Fríský koně
Ještě jednou. Naše stránky www.zanetykim.estranky.cz *3* *4* *9* -
Zdeněk Troška
Všechno nejlepší k svátku. *3* *3* *3* *1* -
Oficiální stránky režiséra Zdeňka Trošky
www.troskazdenek.er.cz -
-
Re: Oficiální stránky režiséra Zdeňka Trošky
Video z autogramiády v Hradci Králové. Zdeněk Troška - Doktor od jezera hrochů
http://tvhradec.cz/video/220/Zd enek-Troska--Doktor-od-jezera-hroch u
tvhradec.cz *3*
-
-
Všěe nejlepší
Dobrý den, Pane Troška chtěla bych vám popřát vše nejlepší k 57 narozeninám.Přeju vám hodně štěstí,zdraví a hlavně aby se vám furt tak dařilo a aby jste měl tolik krásných filmů a pohádek jako doteď.Vše nejlepší vám přeje Peťa z Kostelce *4* -
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
zdrvím Vás Zdeňku,šel by jste s těma mladíkama na ten splav?
-
Přání
Všechno nejlepší, pane Troško. Doufám, že ještě dalších 100 let budete dělat takové skvělé filmy a pohádky. :D -
A další...
Dobrý den Zdendo! No tak koukám, jak vám tady všichni píšou o role, tak si chci taky o jednu říct.. Tak! A teď už jenom počkám, až napíšete a tu roli mi dáte :D.. Vidim to (samozřejmě) na nějakou mladou a hezkou (princeznu) *13* -
-
Re: A další...
Ale on Vám neodpoví, ledaže byste poskytla velký, skutečně velký sponzorský dar. Lépe, kdybyste ten film zaplatila /financovala/. I Jirkovi Trosce jde o finance, pak o kvalitu.
*10* .
-
-
Dobrý den pane králi,
Dobrý den pane králi,
rozšířili jsme rodinu šumavských skřítků o výstavu ve Švihově u Jindry Fábina, autora.
Touto cestou vás chci požádat o svolení vaši fotografii u hradu Troškov použít na reklamu této nové výstavy a rozšířeného vašeho panství.
Děkuji za odpověď Iva Borovanská - Pohádková Šumava *4* *5*