Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrý den pane troško mám ráda ty vaše pohádky jsou super slunce seno atd nemohl byste zařídit aby nedávaly do televize mareše to je hnus co tam vivádi i ostatní se tvářijou jako by nic namají ho rádi at ho vihodijou moc vám děkují *3* *6*
  • dobry den pane troska chce se zeptat vase filmy jsou super umite natacek nemohl bys te natocit pokracovani jednoho serialu? moc by me to potesilo serial ma spatny konec vy bys te mohl natocit navazujuci pribeh. dekuji
  • Prosba

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o Vaši adresu.Chtěla bych Vám poslat svou fotku zda bych Vás náhodou nezaujala,moc mi na tom záleží děkuji.Lucia S.
  • Zdeňku Přání k dnešním narozeninám hodně štěstí,zdraví!!!!
  • Pane troška přeji Vám k dnešním narozeniná, které máme společné na den i rok, hodně zdraví, štěstí a veselé nálady.
    Potkali jsme se v plzni v divadélku Pluto a mámespolečného spolužáka z
    Volyně Vildu.
    Zdravím Ruda.
  • Pane troška přeji Vám k dnešním narozeniná, které máme společné na den i rok, hodně zdraví, štěstí a veselé nálady.
    Potkali jsme se v Plzni v divadélku Pluto a máme společného spolužáka z
    Volyně Vildu.
    Zdravím Ruda.
  • dotaz

Přeji krásný den. Mám na Vás jeden malý dotaz - zajímalo by mě jestli při natáčení svých filmů máte nějaký stálý kolektiv vizážistek a kadeřnic, co upravjí účinkující, nebo na každý film nový. Dík za odpověď - zvědavá M.
  • Kamarád

Mám vás ráda, a líbí se mi Váš pohled na svět. Posliouchám radio Praha, kde jste minule vyprávěl a přes všechny plyšáky v republice - smích je tak cenný dar, že ho rozhodně máloco nahradí. Děkuji.Za pohádky, Slunce a sena, za Kameňáky, za Andělskou tvář za... další dárky pro nás. Mějte se hezky. Eva
  • prosba

Přeji hezký večer, asi už 14 dní se pokouším zjistit zda pořádáte veřejný cásting na Vaše nové pohádky,ale bohužel marně. A tak bych Vás chtěla poprosit o Vaši odpověď předem mockrát a ještě jednou mockrát děkuji s pozdravem Adéla tel.721 818 247 *3*
  • Kameňák 4 není taková sranda, protože to nenatáčel Troška!!! ;*

Krásné narozeniny pane Troško..jste skvělý režisér! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit