Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pan Troška

díky vám se směju i když je mi k pláči.závidím vám,protože vaše filmy jsou moje dávka drogy pro radost.jste nesmrtelný díky
  • pro Zdeňka Trošku-ze srdce prosím

Dobrý den, Vaše filmy,pohádky se mi velice líbí,obdivuji Vaši trpělivost s lidmi,které při takovém krásném povolání určitě potřebujete,i Vaší fantazií,která je poměrně dost hluboká a Váš neuvěřitelný humor.Pokud by to bylo možné,ráda bych si zahrála v některých Vaších filmech,nebo v pohádkách. Jmenuji se Sabina Zabloudilová,je mi 17 let.Šestým rokem navštěvuji dramatický kroužek,chodím do městského divadla Břetislav v Břeclavi.Baví mě to a ráda bych nastoupila na hereckou dráhu.Poraďte mi prosím jak se dostat na hereckou dráhu,neboť je to můj život.Na prknech stojím už od malička a chtěla bych se někde zdokonalovat,hrát umím a okolí mi říká,že jsem jak doopravdická herečka ,když mě vidí na prknech hrát divadlo,že jim dávám pocit jako by to oni taky prožívali,já sama se do toho divadla vcítím a někdy i prostě pláču,takové emoce,štěstí.Talent si myslím že fakt v sobě mám a chci se ještě více zdokonalovat,ale potřebovala bych od vás pomoc,jestli byste mě vzal.Jsem zaregistrovaná v Praze na Barrandově v Databázi.Prosím dejte mi šanci si zahrát někde ve filmu,pohádce a spol.Navštěvuji druhý ročník soukromé zdravotnické školy.Ale chtěla bych pak jít na DAMU,prostě žít v herecké kariéře a fantazii.A můj sen je zahrát si ve Vaších filmech a hlavně HLAVNĚ setkat se s Váma. Prosím Vás,odepište mi na můj e-mail.Budud moc ráda S pozdravem Sabina Zabloudilová
  • kontakt

dobrý den,pane Troško chtěl bych s vámi o němčem mluvit můžete mi prosím dát vaší emailovou poštu nebo telefoní číslo děkuji *9*
  • přání

Milý Zdeňku
    Přání k vaším narozeninám hlavně zdraví,
    štěstí a dobré pohody a dostatek sil
    do dalších let. *4* *4* *4* *4* *4*
  • holka01

Jste nej režisér

Dobrý den, ještě jsem vám chtěla napsat že jste můj nejoblíbenější režisér.Jednou jsem jela se svým dědou a sestřenicí do Hoštic a byl to pro mě veliký zážitek protože se na Slunce, seno dívám od tý doby co jsem se narodila a znám to nazpaměť.Se sestřenkou se na to díváme furt nebo Kameňák prostě nejlepší a natáčíme i nějaký scénky mi dvě.Prostě vám chci ještě jednlou říct že jste ten nejlepší režisér.A my všichni chceme abyste točil další filmy a pohádky.Peťa (13)
  • sssssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *2* *1* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • jacicek

hihi

Nejvíc se mi líbilo odněj slunce seno jahody a slunce seno a par faceka ještě slunce seno erotika *3* moc krásny a kelišová tam byla nej a ta stara babička hihihi
    • OLYMP

plus que le cerveau! Golden Sun :-) La vie est plus qu'un fou qui joue la star, star modeste brille plus! Et les ann :-D)))).
      Přispůsobuje se jen český nečistokrevný
      jedinec, bez sváho Já :-D)))))
      My ne ! !! ! ! *15*
  • Zdenda je super, osobně se známe a je to hodný člověk a také se mi líbí, že se nestraní ostatních *5*
  • Zdravím pana Trošku

Dobrý den Zdeňku, moc se mi líbil Kameňák 3. Považuji ho z trilogie za nejlepší. Z herců mám ráda Václava Vydru i Janičku Paulovou. Z mladých mne zaujal MuDr. Víťa. Hodil by se Vám na prince do nějaké pohádky. Mějte se pěkně, držím Vám palce a těším se na další Váš film. Hodně štěstí. Jana Novotná, Praha 4
  • Být za vodó

Zdeňku, rád bych vám zaslal svoji poslední knihu Být za vodó jako předmět inspirace. Mohu dostat adresu? Zdraví Hynek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší