Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rada!!!

Ahoj všem. Jsem kamarád Zdeňka Trošky a poradím Vám. Někdo chtěl adresu. je to velmi jednoduché. Stačí napsal na obálku: Zdeněk Troška Hoštice u Volyně. A pošta si už poradí. Adresu do Prahy Vám dát nemůžu. A kdo že zpívá v Kameňáku 3 závěrečnou písničku?? Zpívá to Yveta Blanarovičová a Hynek Tom - Písnička se jmenuje Napačav. Pěkný večer přeji.
  • velká prozba

Dobrý den pane Zdeňku Troško,mám Vás moc ráda a chtěla bych Vás o něco požádat. Mám psát do školy stručný životopis své nejoblíbenější osobnosti a to jste pro mě vy.Je mi 13 let a chtěla bych se stát taky režisérkou.Potřebuji Váš životopis hlavně z dětství do 15 let. Moc Vás prosím, jestli by jste mi mohl o sobě něco napsat. Šíleně moc Vám děkuji. Petra
  • Úcta Zdeňkovi Troškovi

Vážený pane Troško, řekla bych, že v současné době jste v Česku jeden z nejlepších režisérů, protože z Vaších filmů je cítit upřimnost,láska a přirozená síla kumštu.Je vidět, že jste svoji práci zasvětil lidem ne pro peníze, ale proto,že lidem chcete dát ze sebe co nejvíc.Daří se Vám to skvěle, za což moc děkuji.Jsem ráda,že Váš kamarád napsal na net Vaši adresu,za což mu rovněž děkuji,protože se Vás chystám obdařit dofám zajímavými náměty.
  • přání

Dobrý den pane Troško, nemůžu pochopit jak vám jistá osoba mohla odmítnout roli princezny. Někteří třeba jako já na takovou příležitost čekají celý život. Považuji vás za sklvělého režiséra a kdyby ste mi nějakou roli nabídl já bych ji určitě neodmítla. Mějte se krásně a nashledanou
  • casting

zdravim pane Troška!velice se mi líbí Vaše filmy a rád bych se zůčastnil nějakého castingu proto Vás prosí jestli mi dá někdo vědět o nějakém!jsem sportovec fitness-kulturistika a zkušenosti mam! díky R.
  • Veliká prosba

Dobrý den p.Troška, Potřebovala bych od Vás obrovskou pomoc při hledání mého známeho,jeho maminka mě učila v Přelouči na soukromé ZŠ,vím,že tedˇ studuje na Konzervatoři v Praze a hrál u Vás v Kamenˇáku. Jmenuje se Nikola Navrátil a potřebovala bych jestli byste mě nemohl poradit,kde bych ho našla,nebo jestli byste mě na něj nemohl dát nějaký kontakt. Stašně moc bych Vám byla vděčná. Děkuji Hušková
  • Vážený pane Troško, přemýšlím co Vám napsat k Vašemu vystupování v právě probíhající volební kampani na prezidenta naší republiky a došlo mi, že vůbec nic. Ve svých filmech cílíte na nejnižší lidské půdy, takže lež, dehonestace a urážlivé bonmoty jsou jak vystřižené z Vašich filmů. Jsem pyšný, že se našel člověk, který nezapadá do Vašich scénářů a chce vrátit důstojnost úřadu prezidenta republiky a s kterým se snad kromě Putina a Číňanů snad konečně též bude někdo bavit. Pokud se Vám vývoj v naší zemi nelíbí a její směřování, odstěhuje se natáčet své filmy do obou zmíněných zemí. Nechci své děti a vnoučata, které Vy nemáte, nechat vyrůstat v absurdistánu, toho snad bylo již dost.
  • Slunce, seno.........

Dobrý den.Jako téma své diplomové práce jsem si vybral frazeologii ve filmové trilogii Slunce, Seno........A ve své práci bych chtěl uvést interwiev na toto téma.Proto bych byl velice rád, kdybych sVámi mohl udělat krátký rozhovor.Moc děkuji a těším se na Vaši opověď. V.Tichý
  • Prosím odpovězte

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat jak se jmenuje ta písnička ze Slunce seno jahody ta jak tam se tam ženy točí v krojích v kruhu a zpívají ...ani nevěděla jakyho.... prosím odpovězte co nejdřív je to důležité. Děkuji..s pozdravem Radka Mlezivova
    • Re: Prosím odpovězte

taky se přidávám..
  • noví film

Dobrý den ne vím jak začít,asi co nejstručnějí,vaší praci moc obdivuji,davate do prace asi hodně ze sebe,napsal jsem muj malej životopis,ve 14letech mě znasilnil muž,teď už vím že jsem na kluky,ale jizvu v sobě mam. A tak mě jen napadlo skusit natočit film podle skutečnosti,pomoct klukum co si sebou nejsou jisti,a také varovat před nebezpečím,a ostatním ukazat že jsme tu a že mame také duši a srdce.Asi dlazniví napsat,nevím ale třeba dobry jestli budete chtít třeba o tom trošku pokecat budu rad když napíšete s pozdravem:o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit