-
Ahojte, dnes som čítala v novinách že p.Troška točí nový film !! Neviem aký pretože to tam nepísalo ,veď sami uvidíme , v telke ...:)
-
kontakt
Pekny vecer. Chcel by som sa spytat ako je mozne sa nakontaktovat na pana Zdenka. Vdaka vopred -
Díky
Zdravím nej...rejžu.. Díky za každou komedii co jste načil.Nemá to chybu.Pokaždé,když je mi smutno slunce seno zabere.Doufám,že všechny díli seženu na DVD. -
Moc vám fandím a držíme vám palce aby se vám dařilo i další roky jako dosud.Krásné svátky vánoční prožité ve zdraví, klidu a mezi přáteli. Ze srdíčka přejí příznivci Maja s přítelem Antonínem z Podboran, okres Louny.
-
KAMEŃAK
MOC SE MU PODAŘIL KAMEŃAK 1,2.KAMEŃAK 3 BYL UBOHÝ,ALE 1 BYLA NEJLEPŠÍ. -
dárek :-)
Dobrý den pane Troška, možná ani můj textík číst nehodláte, ale než se Vám maličko rozepíšu, chci říct, že by byla chyba tyto řádky nečíst. Chtěla bych od Vás splnit jedno přání, a protože vím, že jste dobrý člověk, věřím, že mi ho určitou částí splnit dokážete. Celých jedenaadvacet let koukám a někdy i pláču u Vašich pohádek, občas toužím být princeznou, jindy zase neposedným čertíkem a pěkným lumpem nebo jen obyčejnou puberťačkou. Jsem obyčejný a někdy vyjímečný živější člověk se smyslem pro humor a každou špatnost, který má rád nebezepečí a rád poznává nové věci a učí se jim. Zaměstnáte mě? Ostudu Vám určitě neudělám. Těším se na Váš kontakt a jsem s pozdravem Martina K. -
Zdenek Troška je borec. Moc mu fandím a vždy se těším na něco nového. Máme ho všichni rádi a ten komu se nelíbí ať mi 123 políbí. *1*
-
jupííííí
...kéž by bylo trošku víc takovejch Trošků jako jste Vy!!!! otevřete televizi a teče z ní krev brrrr.. ale když dávají s těma babkama Váš film a s herci, kteří umějí dělat držtičky.. no.. člověk zapomene na ten uspěchanej svět, na dluhy :o) na váhu, na depky, no prostě bezva super!!!! Točte točte točte!!! Zdraví a sílu přeje Lenka :o)) -
... já vím...:o((
... jen maličkost, vím, peníze,,,, SAKRA!!!! Já tak vyhrát :o)) -
... Lucka Vondráčková, Luky Langmajer, Lucie Bílá, Veronika Žilková, atd... Tihle byli ve filmu supeer!!!!!! (Babovřesky 2012)