Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozvánka

Vážený pane Troška, jsme studentky střední školy chemické a bydlíme v Katolickém domově studujících u sester dominikánek. Zde již dlouhá léta funguje amatérský kroužek Škopek, jehož jsme členky. Hrozně se nám líbí vaše pohádky a komedie. Po loňském úspěchu s vaší trilogie Slunce, seno jsme se rozhodli, že si na našem předprázdninovém představení zahrajeme vaši velmi úspěšnou a oblíbenou pohádku Princezna ze mlejna.Kdyby jste se neurazil, rády bychom vás pozvaly na toto představení. Byly by jsme moc rády, kdyby jste se na nás přišel podívat. Předem děkujeme za odpověď. S pozdravem Janča a Hanča
  • Pohádka

Vážený pane Zdeňku ! Jsem muzikant,a napsal jsem spoustu muziky pro slavné i ty méně známé. Po narození mojí dcery jsem napsal kouzelnou pohádku,a rád bych Vám ji věnoval. Pokud máte zájem, pošlu Vám vše,co se nápadu týče.Děkuji za pochopení V.P
  • točte dál pohádky a filmy

Dobrý den pane Troška jste bezva režiser slyšela jsem že vám nedovolili další pohádku *9* .Netušim co stoho mají ,ale je to nefér *13* a kolikrát dovolý takový ptákoviny a pěkný věci zakážou hruza .Jen pokračujte dál v pohádkach a filmech aspon se pobavíme a u kamenáku jsme se aspon zasmály *1* *1* *1* *1* *1* vaše divačka Megi *15*
  • kontakt

Prosím na pana Trošku kontakt,paní Jarmila Fuziková Urxva 489/6 Ostrava -Ppruba 708 0é
  • Môj názor sa nezmenil,ste veľké slniečko a práve dnes ste mi mocmocmoc pomohli!!!
  • Dříve Hoštice, nyní Fraškovice

Zdravím a konstatuji, bývalo nám hej, když jsme prožívali dobu Slunce,sena ... Po odchodu z Prahy žiji v malé idylické vísce ( mimochodem cca 40 km od Hoštic, takže co by kamének dolétl ) a nic naplat, vyvíjíme se ... a věřte, že současné Fraškovice pod režií pana Trošky by neměly chybku !!! Existuje přímý kontakt ? Je toho víc, oč jde. díky a krásný den Aga Grey www.felixgrey.info
  • Rada

Dobrý den, Vaše filmy,pohádky se mi velice líbí,obdivuji Vaši trpělivost s lidmi,které při takovém krásném povolání určitě potřebujete,i Vaší fantazií,která je poměrně dost hluboká a Váš neuvěřitelný humor.Pokud by to bylo možné,ráda bych si zahrála v některých Vaších filmech,nebo v pohádkách. Jmenuji se Sabina Zabloudilová,je mi 15 let.Čtyři roky navštěvuji dramatický kroužek.Baví mě to a ráda bych nastoupila na hereckou dráhu.Poraďte mi jak se dostat na hereckou školu,když můj prospěch tomu neodpovídá.Talent v sobě mám a chci se zdokonalovat.Navštěvuji poslední rok základní školy,proto se musím rozhodnout jak dál.A můj sen je zahrát si ve Vaších filmech a hlavně setkat se s Váma. Prosím Vás,odepište mi na můj e-mail. S pozdravem Sabina Zabloudilová
  • Dobri den prosim napisete mi cislo na mobil Zdenka Trosky ja bych totiz chtela se Zdenkem Troskou natacet filmy.A ja bych mu pomohla s rezii i se scenarem a se vsim moznym a taky bych byla herecka.A jeste mi napiste cislo na mobil Jiriho Pomeje toho bych zas chtela a by platil premieri a karavany aby zaplatil a stany aby zaplatil.Jo a meli bysme 4400 karavanu,protoze by nas bylo 1100 hercu a 1100 filmaru jo a stan by byl jeden velkej na jidlo a piti to pro to abysme v tom mohly jist a bylo by v tom 4400 stolu a zidly.A ten velkej by byl na liceni hercu a bylo by v tom 4400 stolu a zidli.Jo a ja bych sehnala naky lidi a Zdenek Troska by sehnal nake lidi a Jiri Pomeje by sehnal nake lidi............DEKUJI,ZE MI POMUZETE..............TEREZA MASTNIKOVA 11LET.................. *15* *3* *2* *1* *14* *4* *5*
    • No tak to ti nepomůžeme nejsi náhodou tak nějak píííííííííp???
    • ACH-MŮJ-BOŽE. zabte někdo to dítě *12*
  • Dotaz

Mám dotaz na režiséra Zdeňka Trošku a sice,nedávno jste byl v Rožnově pod Radhoštěm a jsem i svámi vyfocen a já se chci zeptat jestli by jste nechtěl mě vzíti do filmu.Já se pokusím co nejdříve vám poslat své fotečky.Děkuji za odpověď. *14* *1* *15*
  • Vše nejlepší k dnešním narozeninám a hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky přeje Lenka Muzikova (ještě plno nápadů na krásnou pohádku nebo film )♡

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit